24 Nisan 2008 Perşembe

Otel Happy Elegance - Otel Rezervasyonu



Otel Happy Elegance 198 toplam oda, 446 toplam yatak, 50 suit, 2 özürlüler için tasarlanmış oda, 146 standart oda kapasitelidir. Otel deniz manzaralıdır.

Oda Özellikleri:Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odalarda music, kasa, uydu bağlantılı televizyon, split klima, duş, küvet, tuvalet, banyoda telefon bağlantısı, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikleri: Otel Happy Elegance’de split klima, klimalı ısıtma, bahçe, televizyom odası, oyun odası, kuaför, çamaşırhane, market, hediyelik eşya dükkanı, kuyumcu, jeneratör, istediğiniz an doktor, ücretsiz park gibi olanaklardan yararlanabilirsiniz.

Spor & Eğlence: Otel Happy Elegance iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, aquapark, Türk hamamı, sauna, masaj, fitness salonu, masa tenisi, bilardo, disco, canlı şovlar, spor animasyonu, tenis, plaj voleybolu, basketbol gibi sçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Her şey dahil konsepti ile çalışan otelde kahvaltı salonu, lobby bar, snack bar, havuz bar, plaj bar, restaurant bar, 1 a la carte restaurant, 1 açık büfe restaurant, 1 kapalı restaurant, 1 ball room restaurant bulunmaktadır. Otel dünya mutfağından farklı lezzerler sunmaktadır.

Toplantı & Eğlence Salonu: Otel Happy Elegance’de 500 maksimum kapasiteli 1 toplantı odaı bulunmaktadır..

Konum: Otel Happy Elegance Alanya’ya 8 km, denize 25 m,- Antalya Havaalanına 138 km uzaklıktadır. Otelin özel plajı bulunmaktadır.

Otel Akropol - Otel Rezervasyonu



Akropol Otel 150 toplam oda, 300 toplam yatak, 150 standart oda kapasitelidir.Otel deniz, bahçe ,dağ,şehir ve tarihi yerleri gören bir manzaraya sahiptir.

Oda Özellikleri: Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odalarda müzik, minibar, kasa, uydu bağlantılı televizyon, klima bulunmaktadır.

Genel Özellikler:Otel merkez ısıtma ve klima, bahçe, televizyon odası, oyun odası, internet bağlantısı, kuaför, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, kasa, market, hediyelik eşya dükkanı, kuyumcu, oda servisi, jeneratör, doktor, ücretsiz park olanakları sunmaktadır.

Spor & Eğlence:Akropol Otel açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, aquapark, Türk hamamı, sauna, masaj, fitness merkezi, aerobik, masa tenisi, bilardo, disco, animasyon programları, tenis, plaj volayebolu, basketbol, jogging, çocuk oyun alanı, banana, jet ski, kanu, rüzgare sörfü, gezi, mini club gibi olanaklar sunarak iyi zaman geçirmeniz sağlar.

Yeme & İçme:Otelde herşey dahil konsepti ile kahvaltı salonu, pastane, kafeterya, lobby bar, snack bar, havuz bar, plaj barı, 1 açık restaurant, 1 açık büfe kapalı restaurant bulunmaktadır.Otelde dünya mutfağından ve Türk mutfağından lezzetler bulabilirsiniz.

Toplantı & Kongre Salonu:Akropol Otelin 100-100-250 kapasiteli 3 çok fonksiyonlu odası bulunmaktadır.

Konum:Akropol Otel Alanya’ya 6 km, Manavgat-Side’ye 50 km, Antalya Havaalanına 120 km uzaklıktadır.

Saphir Otel - Otel Rezervasyonu



Saphir Otel 556 toplam oda, 1300 toplam yatak, 2 kral suiti, 10 balayı odası, 7 suit, 59 bağlantılı oda, 4 özürlüler için tasarlanmış oda, 474 standart oda kapasitelidir. Otel deniz, bahçe ve dağ manzaralıdır.

Oda Özellikleri: Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odalarda balkon, minibar, kasa, uydu bağlantılı televizyon, merkezi klima, duş, küvet, tuvalet, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikleri: Saphir Otel’de bahçe, televizyon köşesi, oyun odası, internet, kuaför, çamaşırhane, ütü, market, hediyelik eşya dükkanı, kuyumcu, jeneratör, istediğiniz an doktor, bakıcı, ücretsiz park, evcil hayvan bulundurabilme gibi olanaklardan yararlanabilirsiniz.

Spor & Eğlence: Saphir Otel iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çcouklar için yüzme havuzu, çocuk bölümü, ısıtmalı yüzme havuzu, aquapark, Türk hamamı, sauna, masaj, sağlık ve güzellik salonu, fitness salonu, aerobik, masa tenisi, bilardo, disco, gece animasyonu, spor animasyonu, tenis, mini futbol, plaj voleybolu, jogging, amfitiyatro, çocuk oyun alanı, banana, jet ski gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Her şey dahil konsepti ile çalışan otelde kahvaltı salonu, lobby bar, snack bar, havuz bar, plaj bar, restaurant bar, 1 açık büfe restaurant, 1 açık restaurant, 1 kapalı bulunmaktadır. Otel dünya ve Türk mutfağından farklı lezzetler sunmaktadır.

Toplantı & Kongre Salonu: Saphir Otel’de 500 maksimum kapasiteli 2 toplantı odası bulunmaktadır. Odalar tepegöz, ses sistemi, mikrofon, video player, televizyon, faks, klima, ışıklandırma sistemi ile donatılmıştır.

Konum: Saphir Otel Antalya Havaalnına 110 km uzaklıktadır. Özel plajı olan otel deniz kıyıssındadır.