25 Nisan 2008 Cuma

SuSesi De Luxe Resort & SPA Otel



OTEL AÇIKLAMA: SuSesi De Luxe Resort & SPA Belek bölgesinde göz alıcı bir mimari'de tasarlanmış olup, misafirlerine sınırsız konforu ve kaliteyi yaşayabilecekleri ortamları sunar...

ODA&DETAYLAR: SuSesi De Luxe Resort & SPA Otel Özellikleri; Deniz, havuz ve bahçe manzarasına sahip 2 kral dairesi, 19 royal suit, 4 junior suit, 18 senior suit, 46 dubleks suit, 30 bağlantılı oda, 4 özürlü odası, 429 standart oda, 48 göl evi olmak üzere toplam 600 oda, 1552 yatak kapatisesindedir.. Oda Özellikleri; Direk telefon, müzik yayını, balkon, mini bar, kasa, bilgisayar, internet bağlantısı, ücretli tv, enteraktif tv, merkezi klima, küvet-banyo, saç kurutma makinesi, jakuzi, banyoda müzik, banyoda telefon olanakları bulunur...

SERVİS&HİZMETLER: SuSesi De Luxe Resort & SPA Otel'de Merkezi klima ve ısıtma, oyun odası, internet bağlantısı, business center, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, hediyelik eşya, kuyumcu, sinema, 24 saat oda servisi, telefonla doktor, ücretli bebek bakıcısı hizmet olanakları bulunur...

YEME&İÇME: Imperial, lobi bar, snack bar, havuz bar, sahil bar, roof bar, teras bar, amerikan bar, restaurant bar. 1000 kişilik açık, 1500 kişilik toplam kapalı alan olmak üzere Türk Mutfağı, Fransız Mutfağı, Çin Mutfağı, İtalyan Mutfağı, Meksika Mutfağı, Japon Mutfağı, vejeteryen mutfağı, balık mutfağı olankları SuSesi De Luxe Resort & SPA Otel'de misafirlerine sunulur..

SPOR&AKTİVİTELER: SuSesi De Luxe Resort & SPA'da; Açık havuz, çocuk havuzu, çocuk bölümü, ısıtmalı (kapalı) havuz, aquapark, su kaydırağı, Türk hamamı, sauna, masaj, jakuzi, solaryum, güzellik ve sağlık merkezi, SPA, fitness center, aerobik, masa tenisi, bilardo, disko, gece klübü, animasyon programı, tenis, mini golf, mini futbol, voleybol, plaj voleybolu, basketbol, bisiklet, jogging, amfi tiyatro, çocuk oyun alanı, parasailing, muz, jet ski, kano, rüzgar sörfü, yelken olanakları mevcut bulunmaktadır...

KONUM: Antalya Otel SuSesi De Luxe Resort & SPA Konum; Deniz kenarında, özel plaj, Antalya Hava Alanı 40 km.mesafede Belek bölgesinde bulunmaktadır.. İcem Tour iyi tatiller diler:)

Crystal Palace Resort Otel & SPA



Crystal Palace Resort Otel & SPA 445 toplam oda, 1158 toplam yatak, 19 bağlantılı oda, 10 aile suit, 3 özürlüler için tasarlanmış oda, 20 sıgar aiçilmeyen oda, 4 Paşa suiti, 3 Sultan suiti, 117 aile odası kapasitelidir.Otel deniz,bahçe ve dağ manzaralıdır.

Oda Özellikleri:Odalar direk telfon bağlantılıdır ve odalarda müzik yayını, minibar, kasa, internet bağlantısı, uydu bağlantılı televizyon, merkezi klima, küvet, tuvalet, saç kurutma makinesi,telefonlu banyo bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Crystal Palace Resort Otel & SPA merkezi klima ve ısıtma, bahçe, televizyon köşesi, oyun odası, internet cafe, iş merkezi, kuaför, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, market, hediyelik eşya dükkanı, kuyumcu, sinema, 24 saat oda servisi, jeneratör, istediğiniz an doktor, istediğiniz an bakıcı, ücretsiz park olanakları sunmaktadır.

Spor & Eğlence: Crystal Palace Resort Otel & SPA iyi zaman geçirmeniz için , çocuk yüzme havuzu, çocuk bölümü, ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, SPA havuz, aquapark, Türk hamamı, sauna, masaj, jakuzi, sağlık ve güzellik salonu, SPA, fitness merkezi, aerobik, masa tenisi, bilardo, disco, animasyon programları, tenis, golf, mini golf, voleybol, plaj voleybolu, basketbol, jogging, çocuk oyun alanı, banana, jet ski, kano, rüzgar sörfü, bowling gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Her şey dahil konsepti ile çalışan otelde kahvaltı salonu, kafeterya, lobby bar, snack bar, havuz bar, plaj bar, restaurant bar, A la carte açık servis büfe, 1 açık restaurant, 2 kapalı restaurant bulunmaktadır. Otelde Türk-Çin-İtalyan-Meksika ve vejeteryan mutfağından farklı lezzetler bulabilirsiniz..

Toplantı & Kongre Salonu: Crystal Palace Resort Otel & SPA620 maksimum kapasiteli 3 toplantı odasına sahiptir.Odalar tepegöz, perde, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, projektör, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, faks, klima, ışıklandırma sistemi ile donatılmıştır..

Konum: Crystal Palace Resort Otel & SPA Belek’e 15 km, Antalya’ya 50 km, Antalya Havaalanına 40 km uzaklıktadır..

Otium Zeynep Otel



ODA & ÖZELLİKLERİ: Otium Zeynep Otel 7 Apart, kara ve deniz manzaralı 172 bungalov, kara ve deniz manzaralı, 6 Villa, 4 Dubleks Suit, 12 Junior Suit, 209 standard otel odası olmak üzere toplam 410 odadan oluşmaktadır. Otium Zeynep Otel Oda Detayları, Direkt Çıkışlı Telefon, Banyo ve Wc, Uydu TV, Klima (Isıtma-Soğutma Merkezi), Mini-Bar, Balkon Olarak Dizayn Edilmiştir.

YEME & İÇME: Otium Zeynep Otel?in konaklama şekli Herşey Dahil Sistemi ile Çalışan Otel Otium Zeynep de 3 adet a la carte restaurantı, Otium Ana Restaurant, Sedir Restaurant, La Luna İtalyan Restaurant, Zefir Balık Restaurant, Otium Bar, Pool Bar, Beach Bar, La Notte Diskotek, Olarak dünya mutfaklarından mönüsü, nefes kesici Akdeniz manzaraları ve kusursuz servisi ile Otium Hotel Zeynep müşterilerine unutulmaz tatlar sunmaktadır.

SERVİS & HİZMETLERİ: Otium Zeynep Otel Okuma Odası-Oyun Odası, Çocuk Klubu, Televizyon Odası, Doktor ve Hemşire, Çamaşırhane Hizmeti, Mini Kasa, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, şok havuzu, kese, cilt ve vücut bakımı gibi güzellik aktiviteleri Mevcuttur.

SPOR & REKREASYON: Otel Otium Zeynep Tavla, domino, dama, okey, satranç, Amerikan bilardo, 3 sert zemin tenis kortu, plaj voleybolu, basketbol, havalı tüfek, boccia, aerobik ve bisiklet Kara Sporları Olup Su Sporları ise, Açık ve Kapalı Havuzlar, yelken, sörf, su jimnastiği, jet ski, su sporları, su kayağı ve muz olarak sıralanmıştır.

SEMİNERİ & TOPLANTI Otium Zeynep Otel'de Toplantı ve Konferanslarınız için tam donanımlı olarak hazırlanmış 5 adet toplantı salonları mevcuttur.

KONUM: Otium Zeynep Otel Konum Olarak, Belek Sahilinde Olup Antalya 40 km, Havaalanına 30 km Mesafade yer almaktadır.

Club Otel Mirabell



Club Otel Mirabell 160 toplam oda, 350 toplam yatak kapasitelidir.Otel deniz manzaralıdır.

Oda Özellikleri:Odalarda telefon, balkon, minibar, kasa, televizyon, uydu bağlantılı televizyon, merkezi klima, banyo, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Club Otel Mirabell merkezi klima, bahçe, televizyon odası, kuaför, çamaşırhane, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, market, hediyelik eşya dükkanı, kuyumcu, jeneratör, doktor veya hemşire, ücretsiz park olanakları sunmaktadır.

Spor & Eğlence: Club Otel Mirabell açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, masaj, masa tenisi, bilardo, gece animasyonu, tenis gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Her şey dahil konsepti ile çalışan otelde kahvaltı salonu, lobby bar, havuz bar, plaj bar, snack-bar, 1 a la carte restaurant , 1 açık büfe restaurant bulunmaktadır..

Toplantı & Kongre Salonu: Club Otel Mirabell 120 maksimum kapasiteli 1 toplantı odasına sahiptir.

Konum: Club Otel Mirabell Alanya’ya 6 km, Antalya Havaalanına 120 km uzaklşıktadır.

Asia Otel



Asia Otel 30 toplam oda, 90 toplam yatak, 30 standart oda kapasitelidir.Otel deniz manzaralıdır.

Oda Özellikleri:Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odlarada uydu bağlantılı televizyon, split klima, banyo, tuvalet bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Asia Otel split klima ve ısıtma, bahçe, televizyon odası, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, istediğiniz an doktor, ücretsiz park olanakları sunmaktadır.

Spor & Eğlence: Asia Otel iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, animasyon programları, çocuk oyun alanı, jet ski, kano gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Her şey dahil konsepti ile çalışan otelde kahvaltı salonu, lobby bar, havuz bar, 1 açık büfe kapalı restaurant, 1 açık büfe açık restaurant bulunmaktadır. Otel dünya ve türk mutfağından lezzetler sunmaktadır.

Toplantı & Kongre Salonu: Asia Otel 50 maksimum kapasiteli 1 toplantı bulunmaktadır.Oda tepegöz, perde, beyaz tahta, ses sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, faks, klima, ışıklandırma sistemi ile donatılmıştır..

Konum: Asia Otel Alanya’ya 13 km, Manavgat-Side’ye 70 km,denize 50 m , Antalya Havaalanına 130 km uzaklıktadır.

Ulusoy Aspendos Hotel



Ulusoy Aspendos Hotel 194 toplam oda, 388 toplam yatak kapasitelidir. Otel deniz ve bahçe manzaralıdır.

Oda Özellikleri: Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odalarda müzik yayını, minibar, uydu bağlantılı televizyon, split klima, duş, tuvalet, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel özellikler: Ulusoy Aspendos Hotel’de bahçe, televizyon odası, oyun odası, kuaför, çamaşırhane, ütü, resepsiyonda kasa, market, hediyelik eşya dükkanı, jenaratör, istediğiniz an doktor, ücretsiz park olanaklardan yararlanabilirsiniz.

Spor & Eğlence: Ulusoy Aspendos Hotel iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, çocuklar için yüzme havuzu, aquapark, Türk hamamı, sauna, fitness salonu, aerobik, masa tenisi, disco, canlı şovlar, tenis, voleybol, plaj voleybolu, basketball, çocujk oyun alanı, plajda tüm su sporları gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Her şey dahil konsepti ile çalışan otelde lobby bar, snack bar, havuz bar, plaj bar, restaurant bar, 1 açık büfe restaurant, 1 açık restaurant, 1 kapalı restaurant bulunmaktadır. Otel Türk mutfağından farklı lezzetler sunmaktadır.

Toplantı & Kongre Slonu: Odalar mikrofon, video player, televizyon, faks ile donatılmıştır

Konum: Ulusoy Aspendos Hotel Avsallar’a 200 m, Alanya’ya 22 km, Antalya Havaalanına 100 km uzaklıktadır. Özel plajı bulunan otel deniz kıyısındadır

White City Beach Otel



White City Beach Otel 113 toplam oda, özürlüler için tasarlanmış 1 oda kapasitelidir.Otel deniz manzaralıdır.

Oda Özellikleri:Odalar direk telefon bağlantılıdırve odalarda minibar, kasa, uydu bağlantılı televizyon, klima, banyo, tuvalet, saç kurutma makinesi, banyoda telefon bulunmaktadır.

Genel Özellikler:Otel televizyon köşesi, oyun odası, internet cafe, kuaför, kur temzileme, market, istediğiniz ana doktor, istediğiniz an bakıcı, ücretsiz otopark olanakları sunmaktadır..

Spor & Eğlence:Otel açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, aquapark, Türk hamamı, sauna, masaj, fitness merkezi, masa tenisi, bilardo, animasyon programları güzel zaman geçirmeniz için seçenekler sunmaktadır .

Yeme & İçme: Kış sezonuna yarım pansiyon ,yaz sezonunda herşey dahil konsepti ile çalışan otelde,kış sezonunda a la carte lunch, lobby bar, pool bar, beach bar bulunmaktadır

Toplantı & Kongre Salonu:White City Beach Otel maksimum 110 kapasiteli 1 toplantı odasına sahiptir. Oda tepegöz, perde, beyaz tahta, slide projektör, projektör, ses sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, faks, klima, ışıklandırma ile donatılmıştır...

Konum:White City Beach Otel Antalya’ya 118 km, Alanya’ya 7 km, denize 50 m, Antalya Havaalanına 110 km uzaklıktadır.

Antique Roman Palace



Antique Roman Palace 110 toplam oda, 326 toplam yatak, 1 özürlüler için tasarlanmöış oda kapasitelidir.Otel deniz manzaralıdır..

Oda Özellikleri:Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odlarda müzik, balkon, minibar, kasa, uydu bağlanatılı televizyon, split klima, küvet, tuvalet,banyoda telefon, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Antique Roman Palace split klima, klima ile ısıtma, bahçe, televizyon odası, oyun odası, internet bağlantısı, iş merkezi, kuaför, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, 12 saat oda servisi, jeneratör, istediğiniz ana doktor, istediğniiz ana bakıcı gibi olanaklar sunmaktadır.

Spor & Eğlence: Antique Roman Palace iyi zama ngeçirmeniz için açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, su kayağı, Türk hamamı, sauna, masaj, fitness merkezi, masa tenisi, animation programları, mini golf, plaj voleybolu, çocuk oyun alanı, dalma okulu, banana, jet ski, mini klüp, dart, plajda tüm su sporları gibi seçenkler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Her şey dahi lkonsepti ile çalışan otelde plaj bar, havuz - snack bar, açık servis büfe, 1 açık restaurant, 1 Osmanlı restaurant bulunmaktadır.Otelde dünya ve Türk mutfağından lezzetler bulabilirsiniz.

Toplantı & Kongre Salonu: Antique Roman Palace 180 maksimum kapasiteli 1 toplantı odasına sahiptir.Oda tepegöz, perde, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, projektör, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, faks, klima, ışıklandırma sistemi, anında çeviri sistemi ile donatılmıştır.

Konum: Antique Roman Palace Alanya’ya 2 km. Antalya Havaalanına 122 km uzaklıktadır..

Club Aqua Plaza



Club Aqua Plaza 114 toplam oda, 220 toplam yatak, 4 suit, 1 özürlüler için tasarlanmış oda kapasitelidir.Otel deniz,havuz, bahçe ve dağ manzaralıdır.

Oda Özellikleri:Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odalarda minibar, uydu bağlantılı televizyon, merkezi klima, banyo, tuvalet, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Club Aqua Plaza merkezi klima ve ısıtma, bahçe, televizyon köşesi, kuaför, çamaşırhane, ütü , kuru temizleme, resepsiyonda kasa, market, hediyelik eşya dükkanı,jeneratör, istediğiniz an doktor, ücretsiz park olanakları sunmaktadır.

Spor & Eğlence: Club Aqua Plaza iyi zaman geçirmek için çocuk bölümü olan açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, aquapark, Türk hamamı, sauna, masaj, fitness merkezi, aerobik, masa tenisi, disco, animasyon programları, tenis, plaj voleybolu, çocuk oyun alanı, dalış okulu , banana, jet ski, kano, rüzgar sörfü, gezi gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Her şey dahil konsepti ile çalışan otelde kahvaltı salonu, pastane, kafeterya, lobby bar, snack bar, havuz bar, plaj bar, restaurant bar, açık servis büfe, 1 açık restaurant, 1 kapalı restaurant bulunmaktadır. Otelde dünya ve Türk mutfağından lezzetler bulabilirsiniz....

Toplantı & Eğlence Salonu: Club Aqua Plaza 72 maksimum kapasiteli 1 toplantı odasına sahiptir. Oda tepegöz, perde , beyaz tahta, ses sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, faks, klima, ışıklandırma sistemi ile donatılmıştır.

Konum: Club Aqua Plaza Alanya’ya 30 km, Antalya’ya 95 km, Side-Manavgat’e 25 km. Antalya Havaalanına 80 km uzaklıktadır..

Kleopatra Celine Otel

Kleopatra Celine Otel 62 toplam oda, 140 toplam yatak, 10 suit, 44 standart oda, 3 aile odası, 5 üç kişilikli yataklı odakapasitelidir. Otel deniz manzaralıdır.

Oda Özellikleri:Odalar direk telefon bağlantılıdırve odalarda müzik oyunu, balkon, kasa, uydu bağlantılı televizyon, split klima, banyo, küvet, tuvalet, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Kleopatra Celine Otel split klima, bahçe, televizyon odası, istedişğiniz an doktor gibi olanaklar sunmaktadır.

Spor & Eğlence: Kleopatra Celine Otel iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, çocuk bölümü, gece animasyonu, plaj voleybolu gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Yarım pansiyon konsepti ile çalışan otelde lobby bar, havuz bar, plaj bar, 1 a la carte restaurant, 1 açık büfe restaurant, 1 açık restaurant, 1 kapalı restaurant bulunmaktadır. Otel Türk mutfağından farklı lezzetler sunmaktadır.

Konum: Kleopatra Celine Otel Antalya Havaalanına 118 km uzaklıktadır. Otel deniz kıyısındadır ve özel plajı bulunmaktadır.