6 Mayıs 2008 Salı

Otel Golden Sunset



Hotel Golden Sunset 56 toplam oda, 130 toplam yatak kapasitelidir. Otelde 8 suit ve 8 8 aile odası bulunmaktadır. Odaların hepsi bahçe manzarılıdır.

Oda Özellikleri: Odalarda Air-Condition, banyo, saç kurutma makinesi, direkt telefon, müzik yayını, uydu bağlantılı tv yayını bulunmaktadır.

Genel Özellikler:Hotel Golden Sunset Otelde; Bahçe, tv odası, oyun odası, kuru temizleme, resepsiyonda özel kasa, market, 24 saat oda servisi, jeneratör, sağlık hizmetleri, ücretsiz park yeri hizmetleri verilmektedir.

Spor ve Eğlence: Hotel Golden Sunset ’te zaman geçirmek için; Havuz, çocuk havuzu, masa tenisi, bilardo, disco, plaj voleybolu, kano ve dart aktivitelerinden faydalanabilirsiniz.

Yeme İçme: Otelde; Odaya kahvaltı, 1 açık Restaurant (130 kişilik), 1 kapalı Restaurant( 80 kişilik), 1 açık büfe restaurant, 1 a la carte restaurnat havuz bar, disco bar ile hizmet vermektedir.

Toplantı ve Konferans: Otelde 1 adet 80 kişi kapasiteli konferans salonu bulunmaktadır.

Lokasyon:Hotlel Golden Sunset; Havaalanına 55km, Bodruma 18km , Turgutreis ’e ise 1.5 km uzaklıktadır. Otelin özel plajı mevcut olup denize sıfırdır ayrıca şehir merkezine otobüs kalkmaktadır.

Otel Parilti



Otel Parıltı ’nın; Odaları bahçe manzaralı, 150 yatak kapasiteli, toplam 65 oda mevcuttur.

Oda Özellikleri: Odalarda; Direkt telefon, müzik yayını, uydu yayını, havalandırma, banyo, küvet, tuvalet, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Otel Parıltı müşterilerine; Merkezi soğutma ve ısıtma, bahçe, tv odası oyun odası, resepsiyonda güvenli kasa, jeneratör, ücretsiz otopark hizmetleri sunmaktadır.

Spor Ve Eğlence: otel müşterileri için; yüzme havuzu, çocuklar için çocuk havuzu, masa tenisi ve bilardo aktiviteleri bulunmaktadır.

Yeme Ve İçme: Otelde; Kahvaltı salonu, lobi bar, snack bar, havuzbaşı bar, roof bar 1 açık büfe restaurant, 1 açık restaurant (200 kişilik), 1 kapalı restaurant (100 kişilik) bulunmaktadır.

Toplantı Ve Konferans: Otel bünyesinde 1 adet toplantı salonu bulunuyor (80 kişilik). Salonda; Ses sistemi, mikrofon, televizyon fax, havalandırma, ışık sistemi bulunmaktadır.

Lokasyon: Otel Parıltı; Havaalanına 35 km, Bodrum’a 13km ’dir, plaja yakındır

Resort Dedeman Bodrum



Resort Dedeman Bodrum; 108 toplam oda, 221 toplam yatak, 3 süit, 95 standart oda, 10 köşe süit oda çeşitleriyle hizmet vermektedir. Odalar deniz, bahçe, dağ manzaralıdır.

Oda Özellikleri: Odalarda; Direkt telefon, güvenli kasa, televizyon, merkezi havalandırma, saç kurutma makinesi banyo, tuvalet bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Resort Dedeman Bodrum içersinde; Bahçe, oyun odası, fax ve kuaför bulunmaktadır.

Spor Ve Eğlence: Resort Dedeman Bodrum müşterilerine; Yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuklar için çocuk havuzu, Türk hamamı, sauna-masaj, sağlık ve güzellik merkezi, fitness merkezi, masa tenisi, tenis gibi aktiviteler sunmaktadır.

Yeme Ve İçme:Otel bünyesinde; Snack bar, havuzbaşı bar, teras bar. 1 restaurant, 1 a la carte restaurant, 1 balık restaurant bulunmaktadır.

Konferans Ve Toplantılar: Otel içinde 3 adet konferans salonu bulunmaktadır ( 250 kişi kapasiteli). Salonda kullanılmak üzere; Projeksiyon, ekran, beyaz tahta ve mikrofon bulunmaktadır.

Lokasyon: Bodrum-Milas Havaalanına 40 km. Şehir merkezine 2.5 km.. Plaj ve Aquamarine kısmına ücretsiz ulaşım sağlanmaktadır.

Kaptan Kemal Apart Otel


ODA&DETAYLAR: 27 aparttan oluşan Kaptan Kemal Apart otelin apartlarında 1 yatak odası, 1 açık mutfak ve salondan oluşmakta olup apartların balkonları bahçe ve havuz manzaralıdır. Oda özellikleri; Balkon, Klima, Buzdolabı, Mutfak ekipmanları, Oturma grubu ve Saç kurutma makinesi mevcuttur.

YEME&İÇME: Kaptan Kemal Apart Otel Siz misafirlerinin isteğine göre Kahvaltı dahil veya Yarım Pansiyon konaklama şekli ile çalışmakta olup A la carte Restoran (150 kişilik) ve 24 saat açık havuz barı ile siz misafirlerine hizmet sunmaktadır.

SERVİS&HİZMETLER: Çamaşırhane servisi, Kablosuz internet bağlantı olanağı, Şezlong ve Şemsiye hizmetleri vermektedir.

SPOR&AKTİVİTELER: Açık yüzme havuzu, Çocuk havuzu, Televizyon odası, Çocuk oyun alanı, Bilardo, Dart olmakta olup Barbekü geceleri ve Çeşitli animasyonları ile Kaptan Kemal Apart otel siz misafirlerine eğlenceli vakitler sunar.

KONUM: Kaptan Kemal Apart Otel Gümbet merkezde bulunmakta olup denize 250 mt.mesafede bulunmaktadır.