15 Nisan 2008 Salı

Side Kaya Otel - Otel Rezervasyonu



Side Kaya Otel 383 toplam oda, 900 toplam yatak, 1 kral suiti, 21 suit, 20 junior suit, 56 standart villa, 6 sıgara içilmeyen oda, 221 standart oda, 52 villa, 1 başkanlık suiti kapasitelidir. Otel deniz ve bahçe manzaralıdır.

Oda Özellikleri: Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odalarda balkon, minibar, ücretsiz kasa, uydu bağlantılı televizyon, merkezi klima, küvet, tuvalet, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Side Kaya Otel’de merkezi klima ve ısıtma, zamanlı klime ile ısıtma, televizyon odası, oyun odası, internet, kuaför, çamaşırhane, ütü, market, hediyelik eşya dükkanı, kuyumcu, sinema, 24 saat oda servisi, jeneratör, istediğiniz an bakıcı, ücretsiz park gibi olanaklardan yararlanabilirsiniz..

Spor & Eğlence: Side Kaya Otel iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuklar için yüzme havuzu, çocuk bölümü, aquapark, Türk hamamı, sauna, masaj, jakuzi, fitness salonu, masa tenisi, bilardo, disco, animasyon programları, tenis, mini golf, mini futbol, voleybol, plaj voleybolu, basketbol, bisiklet sürme, amfitiyatro, çocuk oyun alanı, dalış, banana, jet ski, kano, rüzgar sörfü gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Her şey dahil konsepti ile çalışan otelde lobby bar, snack bar, restaurant bar, açık servis büfe, 4 a la carte restaurant, 1 açık büfe restaurant , 1 deniz ürünleri restaurantı bulunmaktadır. Otel düznye-Türk-Çin- ve İtalyan mutfağından farklı lezzetler sunmaktadır.

Toplantı & Kongre Salonu: Side Kaya Otel’de 10 minimum ve 20 maksimum kapasiteli 3 toplantı odası, maksimum 300 kapasiteli 1 toplantı odası bulunmaktadır. Odalar barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, DVD player, klima ile donatılmıştır.

Konum: Side Kaya Otel Side’ye 7 km, Kızılağaç’a 13 km, Antalya Havaalanına 73 km uzaklıktadır. Özel plajo olan otel deniz kıyısındadır, otelde ücretsiz otobüsten yararlanbilirsiniz.

Amphora Boutique Otel - Otel Rezervasyonu



Amphora Boutique Otel 19 toplam oda, 45 toplam yatak, 2 suit, 17 standart oda kapasitelidir. Otel deniz, bahçe ve dağ manzaralıdır.

Oda Özellikleri:Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odalarda klima, banyo, tuvalet bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Amphora Boutique Otel split klima, klima ile ısıtma, bahçe, televizyon odası, internet, iş merkezi, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, 24 saat oda servisi, istediğiniz an doktor, bakıcı, ücretsiz park, evcil hayvan bulundurabilme gibi seçenekler sunmaktadır.

Spor & Eğlence: Amphora Boutique Otel iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, bilardo, bisiklet sürme, jogging, çocuk oyun alanı, trekking, dalma okulu gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Amphora Boutique Otel oda kahvaltısı, yarım pansiyon, kahvaltı salonu, snack bar, plaj bar, teras bar, A la carte ve açık servis büfe, 1 kapalı restaurant bulunmaktadır. Otel Türk mutfağından ve vejeteryan mutfağından lezzetler sunmaktadır...

Konum: Amphora Boutique Otel Kemer’e 120 km, Kalkan’a 30 km,denize 100 m , Dalaman Havaalanına 160 km., Antalya Havaalanına 200 km uzaklıktadır.Havaalanına ve şehir merkezine ücretsiz otobüs bulunmaktadır...

Kaya Select - Otel Rezervasyonu



Kaya Select Otel 346 toplam oda, 692 toplam yatak, 15 suit, 64 bağlantılı oda, 5 özürlüler için tasarlanmış oda,96 aile odası, 171 standart oda kapasitelidir. Otel deniz ve dağ manzaralıdır.

Oda Özellikleri:Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odalarda minibar, kasa, uydu bağalntılı televizyon, merkezi klima, bazı odalarda banyo, bazı odalarda küvet, tuvalet, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Kaya Select Otel merkezi klima, merkezi ısıtma, bahçe, televizyon odası, internet, kuaför, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, market, butik, deri dükkanı, kuyumcu, jeneratör, doktor vaya hemşire, istediğiniz an bakıcı,ücretsiz park gibi olanaklar sunmaktadır.

Spor & Eğlence: Kaya Select Otel iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, su kayağı, Türk hamamı, sauna, masaj, sağlık ve güzellik salonu, fitness salonu, aerobik, masa tenisi, disco, spor animasyonu, tenis, sürüş alanı, voleybol, plaj voleybolu, bisiklet sürme, okçuluk, çocuk oyun alanı,banana, jet ski, kano, rüzgar sörfü, gezi, paten, mini klüp, katamaran gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Her şey dahil konsepti ile çalışan otelde havuz bar, tenis bar, disco bar, taverna, 3 a la carte restaurant, 1 çocuk restaurantı bulunmaktadır. Otel dünya-Osmanlı-Türk-İtalyan-Akdeniz-Meksika ve vejeteryan mutfağından farklı lezzetler sunmaktadır.

Toplantı & Kongre Salonu: Kaya Select Otelde 27 maksimum kapasiteli 1 toplantı odası bulunmaktadır. Oda tepegöz, perde, beyaz tahta, dia&data projektör, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, klima ile donatılmıştır.

Konum: Kaya Select deniz kıyısındadır , Kadriye’ye 3 km, Belek’e 8 km, Antalya’ya 35 km, Antalya Havaalanına 27 km uzaklıktadır.

Sunset Beach Otel - Otel Rezervasyonu




Sunset Beach Otel 229 toplam oda, 550 toplam yatak, 16 suit, 20 bağlantılı oda, 2 özürlüler için tasarlanmış oda kapasitelidir. Otelin deniz, bahçe, dağ ve şehiri gören bir manzarası vardır.

Oda Özellikleri: Odalarda telefon, müzik yayını, minibar, kasa, uydu bağlantılı televizyon, merkezi klima, küvet, banyoda telefon bağlantısı, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel özellikler: Sunset Beach Otel’de merkezi klima, bahçe, televizyon odası, oyun odası, internet, kuaför, çamaşırhane, ütü, market, hediyelik eşya dükkanı, kuyumcu, 24 saat oda servisi, jeneratör, istediğiniz an doktor, ücretsiz park, fotoğrafçı gibi olanaklarından yararlanabilirsiniz.

Spor & Eğlence: Sunset Beach Otel iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuklar için yüzme havuzu, çocuk bölümü, ısıtmalı yüzme havuzu, aquapark, Türk hamamı, sauna, masaj, jakuzi, fitness salonu, aerobik, masa tenisi, bilardo, disco, gece klubü, gece animasyonu, spor animasyonu, tenis, mini futbol, voleybol, plaj voleybolu, basketbol, çocuk oyun alanı, banana, jet ski gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Yarım pansiyon ve her şey dahil konsepti ile çalışan otelde lobby bar, snack bar, havuz bar, disco bar, şark köşesi, 1 açık restaurant, 1 kapalı restaurant bulunmaktadır. Otel dünya mutfağından farklı lezzetler sunmaktadır.

Toplantı & Kongre Salonu: Sunset Beach Otel’de 450 maksimum kapasiteli 1 toplantı odası bulunmaktadır. Oda mikrofon, video player, DVD player, televizyon, faks, kliöa, ışıklandırma sistemi ile donatılmıştır.

Konum: Sunset Beach Otel Manavgat’a 80 km, Antalya Havaalanına 120 km uzaklıktadır. Iotel şehir merkezindedir ve deniz kıyısındadır.

Bilem Otel - Otel Rezervasyonu



OTEL AÇIKLAMA: Akdenizin muhteşem güneşi ve denizini gören bir konumda bulunan Bilem Otel misafirlerine şık ve konforlu ortamları sunar...

ODA&DETAYLAR: Bilem Otel Özellikleri; 41 Standart, 3 Suit, 1 Junior Suit oda ve deniz manzaralı olmak üzere toplam 45 odadan oluşmaktadır.. Bilem Otel Oda Özellikleri; Klima, drekt telefon, plazma Tv. mini-bar, kasa, french yatak, banyoda wc, duşakabin, saç kurutma makinesi, vs..mevcut ve oda zeminleri halı kaplı olup, elektronik sistem kapı kilitleri ve balkon bulunmaktadır..

GENEL ÖZELLİK&HİZMETLER: Bilem Otel in Resepsiyon hizmetleri, Oda servisi, uyandırma servisi, sekreterlik hizmetleri, internet, kuaför, doviz bozdurma vs..gibi hizmet olanaklarından faydalanabilirsiniz..

SPOR&AKTİVİTELER: Bilem Otel de Açık havuz, plaj olanakları yanı sıra sauna, hamam imkanlarından faydalanabilirsiniz..

YEME&İÇME: Bilem Otele ait Ana restorant ve A'la Carte restorant misafirlerine eşsiz ve zengin sunumlar sunmakta olup, teras bar, lobi bar, pool bar ve vitamin barında zengin içecek çeşitlerinden faydalanabilirsiniz..

KONUM: Antalya Otel Bilem Konum; Antalya havalimanına 10 km, mesafede Eski Lara yolu üzerindedir.. İcem Tour iyi konaklamalar diler:)

Club Otel Mirabell - Otel Rezervasyonu

Club Otel Mirabell 160 toplam oda, 350 toplam yatak kapasitelidir.Otel deniz manzaralıdır.

Oda Özellikleri:Odalarda telefon, balkon, minibar, kasa, televizyon, uydu bağlantılı televizyon, merkezi klima, banyo, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Club Otel Mirabell merkezi klima, bahçe, televizyon odası, kuaför, çamaşırhane, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, market, hediyelik eşya dükkanı, kuyumcu, jeneratör, doktor veya hemşire, ücretsiz park olanakları sunmaktadır.

Spor & Eğlence: Club Otel Mirabell açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, masaj, masa tenisi, bilardo, gece animasyonu, tenis gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Her şey dahil konsepti ile çalışan otelde kahvaltı salonu, lobby bar, havuz bar, plaj bar, snack-bar, 1 a la carte restaurant , 1 açık büfe restaurant bulunmaktadır..

Toplantı & Kongre Salonu: Club Otel Mirabell 120 maksimum kapasiteli 1 toplantı odasına sahiptir.

Konum: Club Otel Mirabell Alanya’ya 6 km, Antalya Havaalanına 120 km uzaklşıktadır.

Pemar Beach Resort - Otel Rezervasyonu



Pemar Beach Resort Otel 535 toplam oda, 1300 toplam yatak, 4 kral suiti, 23 suit, 36 junior suit, 14 bağlantılı oda, 4 özürlüler için tasarlanmış oda kapasitelidir. Otel deniz, bahçe ve dağ manzaralıdır.

Oda Özellikleri:Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odalarda minibar, kasa, internet bağlantısı, uydu bağlantılı televizyon, merkezi klima, duş, küvet, tuvalet, banyoda telefon bağlantısı, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Pemar Beach Resort Otel’de merkezi klima ve ısıtma, bahçe, televizyon köşesi, oyun odası, internet bağlantısı, kuaför, çamaşırhane, ütü, market, hediyelik eşya dükkanı, kuyumcu, 24 saat oda servisi, jeneratör, doktor, istediğiniz an bakıcı, ücretsiz park gibi olanaklardan yararlanabilirsiniz.

Spor & Eğlence: Pemar Beach Resort iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuklar için yüzme havuzu, çocuk bölümü, ısıtmalı yüzme havuzu, aquapark, Türk hamamı, sauna, masaj, jakuzi, sağlık ve güzellik salonu, SPA, fitness salonu, aerobik, masa tenisi, bilardo, disco, animasyon programları, tenis, plaj voleybolu, basketbol, çocuk oyun alanı, dalış okulu, banana, jet ski, kano gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme:Her şey dahil konsepti ile çalışan otelde kahvaltı salonu, kafeterya, lobby bar, snack bar, havuz bar, plaj bar, teras bar, restaurant bar, açık servis büfe, 2 açık restaurant, 2 kaplı restaurant bulunmaktadır. Otel dünya ve Türk mutfağından farklı lezzetler sunmaktadır..

Toplantı & Eğlence Salonu: Pemar Beach Resort Otel’de 250 maksimum kapasiteli 1 toplantı odası bulunmaktadır. Oda tepegöz, perde, beyaz eşya, slide projektör, flipchart, projektör, ses sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, faks, klima, ışıklandırma sistemi ile donatılmıştır.

Konum: Pemar Beach Resort Otel Manavgat’a 24 km, Alara’ya 2 km, Antalya Havaalanına 90 km uzaklıktadır. Özel plajı olan otel harabeler yakın ve deniz kıyısındadır, otelde ücretsiz otobüs bulabilirsiniz.

Sheraton Voyager Antalya Otel, Resort & SPA - Otel Rezervasyonu

Sheraton Voyager Antalya Otel, Resort & SPA 395 toplam oda, 816 toplam yatak, 2 kral suiti, 2 deluxe suit, 6 junior suit, 72 bağlantılı oda, 3 özürlüler için tasarlanmış oda, 12 Panoramic suit, 44 sıgar içilmeyen oda, 6 köşe suiti kapasitelidir. Otelin deniz, bahçe, dağ ve şehiri gören bir manzarası vardır

Oda Özellikleri: Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odalarda müzik yayını, minibar, kasa, internet bağlantısı, uydu bağlantılı televizyon, interaktif televizyon, merkezi klima, duş, küvet, tuvalet, banyoda telefon bağlantısı, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Sheraton Voyager Antalya Otel, Resort & SPA merkezi klima, merkezi ısıtma, behçe, internet, iş merkezi, kuaför, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, market, hediyelik eşya dükkanı, kuyumcu, 24 saat oda servisi, doktor veya hemşire, bakıcı, ücretsiz park gibi olanaklardan yararlanabilirsiniz.

Spor & Eğlence: Sheraton Voyager Antalya Otel, Resort & SPA iyi zama ngeçirmeniz için çocuk bölümü olan açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, masaj, sağlık ve güzellik salonu, SPA, fitness salonu, disco, tenis, çocuk oyun alanı gibi seçenekler sunmakatadır.

Yeme & İçme: Yarım pansiyon konsepti ile çalışan otelde kahvaltı salonu, lobby bar, snack bar, havuz bar, teras bar, restaurant bar, plaj club, 1 a la carte restaurant, 1 açık büfe restaurant bulunmaktadır. Otel dünya-Türk ve vejeteryan mutfağından farklı lezzetler sunmaktadrı.

Toplantı & Kongre Salonu: Sheraton Voyager Antalya Otel, Resort & SPA’de 1070 maksimum kapasiteli 8 toplantı odası bulunmaktadır. Odalar tepegöz, perde, beyaz tahta, slide proktör, flipchart, projektör, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, video player, televizyon, klima, ışıklandırma sistemi ile donatılmıştır..

Konum: Sheraton Voyager Antalya Otel, Resort & SPA Kemer’e 40 km, Side’ye 60 km, denize 300 m, Antalya Havaalanına 11 km uzaklıktadır. Özel plajı bulunan otel deniz kıyısındadır

Resort Dedeman Antalya - Otel Rezervasyonu

Resort Dedeman Antalya 483 toplam oda, 1008 toplam yatak kapasitelidir, 18 junior suit, 17 senior suit, 1 başkan suiti kapasitelidir.Otel deniz ve bahçe manzaralıdır..

Oda Özellikler:Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odalarda minibar, electronik kasa, televizyon, klima ve ısıtma, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Resort Dedeman Antalya internet bağlantısı, sekreter servisi, büyük salon, kuaför, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, eczane, fotoğrafcı, derici,kuyumcu, oda servisi, doktor, bakıcı, açık/kapalı park, dövüzcü, araba kiralama gibi olanaklar sunmaktadır.

Spor & Eğlence: Resort Dedeman Antalya iyi zaman geçirmek için açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk bölümü, aquapark, Türk hamamı, Fin hamamı, sauna, masaj, jakuzi, solaryum, fitness merkezi, aerobik, step, masa tenisi, gece klübü, tenis, mini futbol, basketbol, çocuk klübü, dalma okulu, bowling, su sporları gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Resort Dedeman Antalya’da Lobby bar, snack bar, plaj bar,snack bar, 2 restaurants bulunmaktadır.Otelde dünya mutfağından ve Türk mutfağından lezzetler bulabilirsiniz....

Toplantı & Kongre Salonu: Resort Dedeman Antalya maksimum kapasitesi 2570 olan 12 toplantı odasına sahiptir.Odalar tüm techizatlarla donatılmıştır.

Konum: Resort Dedeman Antalya şehir merkezine 3 km, Antalya Havaalanına 15 km uzaklıktadır. Otel mavi flamalı plaja sahiptir....

Alatimya Village - Otel Rezervasyonu

Alatimya Village 336 toplam oda, 950 toplam yatak, 145 standart oda, 24 iki bölmeli aile odası, 167 tek bölmeli aile odası bulunmaktadır.Otel deniz,bahçe ve dağ manzaralıdır..

Oda Özellikleri:odalar direk telfon bağlantııdır ve odalarda minibar, kasa, uydu bağlantılı televizyon, split klima, banyo, tuvalet, saç kurutma makinesi, içinde telefonu bulunan banyo bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Alatimya Village split klima, ısıtma, bahçe, internet bağlantısı, kuaför, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, market, hediyelik eşya dükkanı, kuyumcu, sinema, jeneratör, istediğiniz an doktor, istediğiniz an bakıcı, ücretsiz park gibi olanaklar sunar.

Spor & Eğlence: Alatimya Village iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, ısıtmalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, masaj, jakuzi, güzellik salonu, SPA, fitness merkezi, aerobik, masa tenisi, bilardo, disco, animasyon programları, tenis, mini futbol, plaj voleybolu, basketbol, amfitiyatro, çocuk oyun alanı, dalma okulu, banana, jet ski, kano, rüzgar sörfü, gezi gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Herşey dahil konsepti ile çalışan otelde, lobby bar, snack bar, havuz bar, A la carte ve açık servis büfe, 1 açık restaurant, 1 kapalı restaurant bulunmaktadır. Otelde dünay,Türk ve italyan mutfağından lezzetler tadabilirsiniz.

Toplantı & Kongre Salonu: Alatimya Village 200 maksimum kapasiteli 1 toplantı odası bulunmaktadır.

Konum: Alatimya Village Kemer’e 1,5 km, Antalya’ya 45 km., Antalya Havaalanına 55 km uzaklıktadır...

Club Otel Turan Prince World - Otel Rezervasyonu

Club Otel Turan Prince 598 toplam oda, 130 otel odası, 468 club oda kapasitelidir.

Oda Özellikleri:Odalarda telefon, halı, balkon, minibar, kasa, uydu bağlantılı televizyon, klima, banyo, küvet, saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Club Özellikleri: Telefon, balkon, klima, uydu bağlantılı televizyon, minibar, banyo, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Club Otel Turan Prince merkezi klima, bahçe, televizyon odası, oyun odası, kuaför, resepsiyonda kasa, market, kuyumcu, jeneratör, doktor veya hemsire, ücretsiz park, alış veriş merkezi gibi olanaklar sunmaktadır .

Spor & Eğlence: Club Otel Turan Prince iyi zaman geçirmeniz için Aquapark çocuk ve erişkinler su kayağı olanağı sunan, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, ısıtmalı yüzme havuzu, su kayağı, Türk hamamı, sauna, masaj, jakuzi, fitness merkezi, masa tenisi, bilardo, disco, gece animasyonu, spor animasyonu, tenis, mini golf, futbol, voleybol, plaj voleybolu, basketbol, amfitiyatro, çocuk oyun alanı, banana, jet ski, rüzgar sörfü , gezi, gym, plajda tüm su sporları gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Her şey dahil konsepti ile çalışan otelde kahvaltı salonu, lobby bar, snack bar, havuz bar, plaj bar, disco bar, hill-bar, snack-bar, 2 açık büfe restaurant, 1 ana restaurant, 1 aqua-snack restaurant, 1 beach-snack restaurant bulunmaktadır.

Toplantı & Kongre Salonu: Club Otel Turan Prince350 maksimum kapasiteli 2 toplantı odasına sahiptir.Odalar tepegöz, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon , faks bulunmaktadır.

Konum: Club Otel Turan Prince Side’ye 12 km, Manavgat’a 10 km, Antalya Havaalanına 75 km uzaklıktadır.

Blue Garden Otel - Otel Rezervasyonu

Blue Garden Otel 75 toplam odalı, 160 toplam yataklı, 1 suit, 73 standart oda kapasitelidir. Otel deniz ve bahçe manzaralıdır.

Oda Özellikleri: Odalar direk telefon bağlantılıdır, müzik, minibar, kasa, internet bağlantısı, uydu bağlantılı televizyon, klima, banyo, tuvalet, saç kurutma makinesi.

Genel Özellikler:Otelde klima, ısıtma, bahçe, televizyon köşesi, oyun odası, internet, kuaför, çamaşırhane, uyandırma servisi, ücretsiz park....

Spor & Eğlence: Otelde çocuk bölüm bulunan açık yüzme havuzu, büyük yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, masaj, sağlık & güzellik salonu, fitness salonu, ayrobik, masa tenis, bilardo, jogging, çocuk oyun alanı ile sizin eğlenmenize imkan sağlamaktadır.

Yeme & İçme:Otelde Oda kahvaltı, yarım pansiyon, tam pansiyon, kahvaltı salonu, lobby bar, havuz bar, amerikan bar, restaurant bar, 1 a la carte restaurant, 1 açık büfe restaurant, 1 açık restaurant, 1 kapalı restaurant ,1 ball room restaurant bulunmaktadır. Otel dünya mutfağından ,vejeteryan mutfağı ve Türk mutfagından lezzetler sunmaktadır..

Toplantı & Kongre Salonu:Blue Garden Otel minimum 100 kapasiteli 1 toplantı odası bulunmaktadır. Toplanto odası asma projektör, perde, slide projjektör, barkovizyon,ses sitemi, mikrofon, vidyo çalar, DVD çalar, televizyon, faks, klima, ışıklandırma, eş zamanlı çevirme sistemi ile donatılmıştır.

Konum:Blue Garden Otel Belek’e 35 km, Kemer’e 30 km, Antalya Havaalanına 13 km uzaklıktadır.

Carelta Otel - Otel Rezervasyonu

Carelta Otel 205 toplamn oda, 500 toplam yatak, 5 suit, 5 köşe oda, 5 bağlantılı oda, 1 özürlüğler için tasarlanmış oda, 6 aile odası,183 standart oda kapasitelidir.Otel deniz ve dağ manzaralıdır..

Oda Özellikleri:odalar direk telefon bağlantılıdır ve odalarda müzik yayını, minibar, kasa, uydu bağlantılı televizyon, merkezi klima, banyo, tuvalet, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Carelta Otel merkezi klima ve ısıtma, bahçe, televizyon köşesi, oyun odası, internet bağlantısı, kuaför, çamaşırhane, ütü, market, hediyelik eşya salonu, kuyumcu, jeneratör, doktor, bakıcı, ücretsiz park olnakları sunmaktadır.

Spor & Eğlence: Carelta Otel iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk bölümü, Türk hamamı, sauna, masaj, sağlık ve güzellik salonu, fitness merkezi, aerobik, masa tenisi, bilardo, disco, animasyon programları, tenis, voleybol, plaj voleybolu, amfitiyatro, çocuk oyun alanı, banana, jet ski, kano, rüzgar sörfü, gezi gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Her şey dahil konsepti ile çalışan otelde kahvaltı salonu , havuz bar, plaj bar, 1 açık büfe restaurant, 1 açık restaurant bulunmaktadır.Otel dünya mutfağından lezzetler sunmaktadır..

Toplantı & Kongre Salonu: Carelta Otel’de 600 maksimum kapasiteli 2 toplantı odası bulunmaktadır.Odalar tepegöz, perde, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, projektör, ses sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, faks, klima, ışıklandırma sistemi ile donatılmıştır...

Konum: Carelta Otel Antalya’ya 25 km, Kemer’e 15 km, Antalya Havaalanına 35 km uzaklıktadır..

Mediterra Art Otel - Otel Rezervasyonu

OTEL AÇIKLAMA: Otantik şıklığı ve zerafeti yaşayabilecekleri mekanları Mediterra Art Otel misafirlerine sunar..

ODA&DETAYLAR: Mediterra Art Otel Özellikleri; Toplam 19 odadan oluışmaktadır..Oda Özellikleri; Klima, 51 Ekran LCD. Tv. (uydu yayınlı), mini bar, kasa, direkt telefon, banyoda: saç kurutma makinesi, wc-duşakabin (bazı odalarda jakuzi)

YEME&İÇME: Mediterra Art Otel de Açık büfe kahvaltı, akşam yemeği set menu, öğlen yemeği Alacarte olarak hizmet vermektedir..

GENEL ÖZELLİK&HİZMETLER: Resepsiyon hizmetleri, Oda servisi, kurutemizleme olanakları Mediterra Art Otel'de bulunur..

SPOR&AKTİVİTELER: Mediterra Art Otel'in Yarı Olimpik havuzu, kütüphane ve okuma salonu imkanlarından faydalanabilirsiniz..

KONUM: Antalya Otel Mediterra Art Konum; Kaleiçi Antalyada bulunmaktadır.. İcem Tour iyi tatiller diler:)

Crystal Palace Resort Otel & SPA - Otel Rezervasyonu

Crystal Palace Resort Otel & SPA 445 toplam oda, 1158 toplam yatak, 19 bağlantılı oda, 10 aile suit, 3 özürlüler için tasarlanmış oda, 20 sıgar aiçilmeyen oda, 4 Paşa suiti, 3 Sultan suiti, 117 aile odası kapasitelidir.Otel deniz,bahçe ve dağ manzaralıdır.

Oda Özellikleri:Odalar direk telfon bağlantılıdır ve odalarda müzik yayını, minibar, kasa, internet bağlantısı, uydu bağlantılı televizyon, merkezi klima, küvet, tuvalet, saç kurutma makinesi,telefonlu banyo bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Crystal Palace Resort Otel & SPA merkezi klima ve ısıtma, bahçe, televizyon köşesi, oyun odası, internet cafe, iş merkezi, kuaför, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, market, hediyelik eşya dükkanı, kuyumcu, sinema, 24 saat oda servisi, jeneratör, istediğiniz an doktor, istediğiniz an bakıcı, ücretsiz park olanakları sunmaktadır.

Spor & Eğlence: Crystal Palace Resort Otel & SPA iyi zaman geçirmeniz için , çocuk yüzme havuzu, çocuk bölümü, ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, SPA havuz, aquapark, Türk hamamı, sauna, masaj, jakuzi, sağlık ve güzellik salonu, SPA, fitness merkezi, aerobik, masa tenisi, bilardo, disco, animasyon programları, tenis, golf, mini golf, voleybol, plaj voleybolu, basketbol, jogging, çocuk oyun alanı, banana, jet ski, kano, rüzgar sörfü, bowling gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Her şey dahil konsepti ile çalışan otelde kahvaltı salonu, kafeterya, lobby bar, snack bar, havuz bar, plaj bar, restaurant bar, A la carte açık servis büfe, 1 açık restaurant, 2 kapalı restaurant bulunmaktadır. Otelde Türk-Çin-İtalyan-Meksika ve vejeteryan mutfağından farklı lezzetler bulabilirsiniz..

Toplantı & Kongre Salonu: Crystal Palace Resort Otel & SPA620 maksimum kapasiteli 3 toplantı odasına sahiptir.Odalar tepegöz, perde, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, projektör, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, faks, klima, ışıklandırma sistemi ile donatılmıştır..

Konum: Crystal Palace Resort Otel & SPA Belek’e 15 km, Antalya’ya 50 km, Antalya Havaalanına 40 km uzaklıktadır..

Otel Happy Elegance - Otel Rezervasyonu

Otel Happy Elegance 198 toplam oda, 446 toplam yatak, 50 suit, 2 özürlüler için tasarlanmış oda, 146 standart oda kapasitelidir. Otel deniz manzaralıdır.

Oda Özellikleri:Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odalarda music, kasa, uydu bağlantılı televizyon, split klima, duş, küvet, tuvalet, banyoda telefon bağlantısı, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikleri: Otel Happy Elegance’de split klima, klimalı ısıtma, bahçe, televizyom odası, oyun odası, kuaför, çamaşırhane, market, hediyelik eşya dükkanı, kuyumcu, jeneratör, istediğiniz an doktor, ücretsiz park gibi olanaklardan yararlanabilirsiniz.

Spor & Eğlence: Otel Happy Elegance iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, aquapark, Türk hamamı, sauna, masaj, fitness salonu, masa tenisi, bilardo, disco, canlı şovlar, spor animasyonu, tenis, plaj voleybolu, basketbol gibi sçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Her şey dahil konsepti ile çalışan otelde kahvaltı salonu, lobby bar, snack bar, havuz bar, plaj bar, restaurant bar, 1 a la carte restaurant, 1 açık büfe restaurant, 1 kapalı restaurant, 1 ball room restaurant bulunmaktadır. Otel dünya mutfağından farklı lezzerler sunmaktadır.

Toplantı & Eğlence Salonu: Otel Happy Elegance’de 500 maksimum kapasiteli 1 toplantı odaı bulunmaktadır..

Konum: Otel Happy Elegance Alanya’ya 8 km, denize 25 m,- Antalya Havaalanına 138 km uzaklıktadır. Otelin özel plajı bulunmaktadır.

Grand Viking Otel - Otel Rezervasyonu

Grand Vikin Otel 100 toplam oda, 210 toplam yatak, 3 kral suiti, 1 özürlüler için tasarlanmış oda, 91 standart oda, 9 apart oda kapasitelidir.Otelin bahçe, dağ ve şehiri gören bi manzarası vardır.

Oda Özellikleri:Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odalarda müzik yayını, minibar, uydu bağlantılı televizyon, split klima, banyo, küvet, tuvalet, banyoda telefon bağlantısı, saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Apart Özellikleri: Buzdolabı bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Grand Vikin Otel split klima, klimalı ısıtma, bahçe, televizyon odası, oyun odası, çamaşırhane, resepsiyonda kasa, kuyumcu, jeneratör, istediğniz an doktor , ücretsiz park gibi olanaklar sunmaktadır.

Spor & Eğlence: Grand Vikin Otel iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk bölümü, Türk hamamı, sauna, masaj, masa tenisi, çocuk oyun alanı gibi olanaklar sunmaktadır.

Yeme & İçme: Grand Vikin Otel’de Yarım pansiyon, her şey dahil, kahvaltı salonu, lobby bar, havuz bar, 1 açık büfe restaurant, 1 kapalı restaurant, 1 açık restaurant bulunmaktadır. Otelde dünya-Türk ve vejeteryan mutfağından farklı lezzetler sunmaktadır.

Toplantı & Eğlence: Grand Vikin Otel’de 150 maksimum kapasiteli 1 toplantı odası bulunmaktadır.

Konum: Grand Vikin Otel Antalya’ya 50 km,denize 800 m, Antalya Havaalanına 65 km uzaklıktadır.

Grand Haber Otel Kemer - Otel Rezervasyonu

Grand Haber Otel Kemer 298 toplam oda, 634 toplam yatak, 2 junior suit, 2 senior suit, 18 köşe oda, 3 özürlüler için tasarlanmış oda, 15 sıgara içilmez oda, 1 başkanlık suiti, 243 standart odas, 14 aile odası kapasitelidir.Otel deniz, bahçe ve dağ manzarasına sahiptir.

Oda Özellikleri:Odalar direk telefon bağlantılıdrı ve odalarda müzik yayını, minibar, kasa, internet bağlantısı, uydu bağlantılı televizyon, interaktif televizyon, merkezi klima, merkezi ısıtma, banyo, küvet, tuvalet,bantoda telfon bağlantısı, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Grand Haber Otel Kemer merkezi klima, merkezi ısıtma, bahçe, televizyon odası, oyun odası, internet, kuaför, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, market, hediyelik eşya dükkanı, kuyumcu, 24 saat oda servisi, jeneratör, doktor veya hemşire, bakıcı, ücretsiz park olanakları sunmaktadır.

Spor & Eğlence: Grand Haber Otel Kemer iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, ısıtmalı yüzme havuzu, aquapark, Türk hamamı, Fin hamamı, sauna, masaj, jakuzi, sağlık ve güzellik salonu, SPA, fitness merkezi, masa tenisi, bilardo, disco, gece klubü, canlı şovlar, tenis, futbol, mini futbol, voleybol, bisiklet sürme, jogging, amfitiyatro, çocuk oyun alanı, trekking, dalış okulu, banana, jet ski, kano, rüzgar sörfü, gezi gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Grand Haber Otel Kemer’de oda kahvaltısı, yarım pansiyon, tam pansiyon, kahvaltı salonu, pastane, kafeterya, lobby bar, plaj bar, roof bar, teras bar, piyano bar, disco bar, havuz - snack bar, bistro, 1 a la carte restaurant, 1 ana açık büfe restaurant bulunmaktadır. Otelde dünya-Osmanlı-Türk-Fransız-Çin-Balkan-Hint ve vejeteryan mutfağından lezzetler bulabilirsiniz

Toplantı & Kongre Salonu: Grand Haber Otel Kemer’de 1600 maksimum kapasiteli 3 toplantı odası bulunmaktadır.Odalar tepegöz, perde, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, projektör, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, faks, klima, ışıklandırma sistemi, anında çeviri sistemi, ADSL port sistemi, lazer işaretci ile donatılmıştır

Konum: Grand Haber Otel Kemer Antalya Havaalanına 60 km uzaklıktadır. Otel şehir merkezinde, dağa yakın, sahilde, Swan Park’a kurulmuştur, otelde ücretsiz otobüs bulabilirsiniz.

Otium Zeynep Otel - Otel Rezervasyonu

ODA & ÖZELLİKLERİ: Otium Zeynep Otel 7 Apart, kara ve deniz manzaralı 172 bungalov, kara ve deniz manzaralı, 6 Villa, 4 Dubleks Suit, 12 Junior Suit, 209 standard otel odası olmak üzere toplam 410 odadan oluşmaktadır. Otium Zeynep Otel Oda Detayları, Direkt Çıkışlı Telefon, Banyo ve Wc, Uydu TV, Klima (Isıtma-Soğutma Merkezi), Mini-Bar, Balkon Olarak Dizayn Edilmiştir.

YEME & İÇME: Otium Zeynep Otel?in konaklama şekli Herşey Dahil Sistemi ile Çalışan Otel Otium Zeynep de 3 adet a la carte restaurantı, Otium Ana Restaurant, Sedir Restaurant, La Luna İtalyan Restaurant, Zefir Balık Restaurant, Otium Bar, Pool Bar, Beach Bar, La Notte Diskotek, Olarak dünya mutfaklarından mönüsü, nefes kesici Akdeniz manzaraları ve kusursuz servisi ile Otium Hotel Zeynep müşterilerine unutulmaz tatlar sunmaktadır.

SERVİS & HİZMETLERİ: Otium Zeynep Otel Okuma Odası-Oyun Odası, Çocuk Klubu, Televizyon Odası, Doktor ve Hemşire, Çamaşırhane Hizmeti, Mini Kasa, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, şok havuzu, kese, cilt ve vücut bakımı gibi güzellik aktiviteleri Mevcuttur.

SPOR & REKREASYON: Otel Otium Zeynep Tavla, domino, dama, okey, satranç, Amerikan bilardo, 3 sert zemin tenis kortu, plaj voleybolu, basketbol, havalı tüfek, boccia, aerobik ve bisiklet Kara Sporları Olup Su Sporları ise, Açık ve Kapalı Havuzlar, yelken, sörf, su jimnastiği, jet ski, su sporları, su kayağı ve muz olarak sıralanmıştır.

SEMİNERİ & TOPLANTI Otium Zeynep Otel'de Toplantı ve Konferanslarınız için tam donanımlı olarak hazırlanmış 5 adet toplantı salonları mevcuttur.

KONUM: Otium Zeynep Otel Konum Olarak, Belek Sahilinde Olup Antalya 40 km, Havaalanına 30 km Mesafade yer almaktadır.

Otel Akropol - Otel Rezervasyonu

Akropol Otel 150 toplam oda, 300 toplam yatak, 150 standart oda kapasitelidir.Otel deniz, bahçe ,dağ,şehir ve tarihi yerleri gören bir manzaraya sahiptir.

Oda Özellikleri: Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odalarda müzik, minibar, kasa, uydu bağlantılı televizyon, klima bulunmaktadır.

Genel Özellikler:Otel merkez ısıtma ve klima, bahçe, televizyon odası, oyun odası, internet bağlantısı, kuaför, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, kasa, market, hediyelik eşya dükkanı, kuyumcu, oda servisi, jeneratör, doktor, ücretsiz park olanakları sunmaktadır.

Spor & Eğlence:Akropol Otel açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, aquapark, Türk hamamı, sauna, masaj, fitness merkezi, aerobik, masa tenisi, bilardo, disco, animasyon programları, tenis, plaj volayebolu, basketbol, jogging, çocuk oyun alanı, banana, jet ski, kanu, rüzgare sörfü, gezi, mini club gibi olanaklar sunarak iyi zaman geçirmeniz sağlar.

Yeme & İçme:Otelde herşey dahil konsepti ile kahvaltı salonu, pastane, kafeterya, lobby bar, snack bar, havuz bar, plaj barı, 1 açık restaurant, 1 açık büfe kapalı restaurant bulunmaktadır.Otelde dünya mutfağından ve Türk mutfağından lezzetler bulabilirsiniz.

Toplantı & Kongre Salonu:Akropol Otelin 100-100-250 kapasiteli 3 çok fonksiyonlu odası bulunmaktadır.

Konum:Akropol Otel Alanya’ya 6 km, Manavgat-Side’ye 50 km, Antalya Havaalanına 120 km uzaklıktadır.

Saphir Otel - Otel Rezervasyonu

Saphir Otel 556 toplam oda, 1300 toplam yatak, 2 kral suiti, 10 balayı odası, 7 suit, 59 bağlantılı oda, 4 özürlüler için tasarlanmış oda, 474 standart oda kapasitelidir. Otel deniz, bahçe ve dağ manzaralıdır.

Oda Özellikleri: Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odalarda balkon, minibar, kasa, uydu bağlantılı televizyon, merkezi klima, duş, küvet, tuvalet, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikleri: Saphir Otel’de bahçe, televizyon köşesi, oyun odası, internet, kuaför, çamaşırhane, ütü, market, hediyelik eşya dükkanı, kuyumcu, jeneratör, istediğiniz an doktor, bakıcı, ücretsiz park, evcil hayvan bulundurabilme gibi olanaklardan yararlanabilirsiniz.

Spor & Eğlence: Saphir Otel iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çcouklar için yüzme havuzu, çocuk bölümü, ısıtmalı yüzme havuzu, aquapark, Türk hamamı, sauna, masaj, sağlık ve güzellik salonu, fitness salonu, aerobik, masa tenisi, bilardo, disco, gece animasyonu, spor animasyonu, tenis, mini futbol, plaj voleybolu, jogging, amfitiyatro, çocuk oyun alanı, banana, jet ski gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Her şey dahil konsepti ile çalışan otelde kahvaltı salonu, lobby bar, snack bar, havuz bar, plaj bar, restaurant bar, 1 açık büfe restaurant, 1 açık restaurant, 1 kapalı bulunmaktadır. Otel dünya ve Türk mutfağından farklı lezzetler sunmaktadır.

Toplantı & Kongre Salonu: Saphir Otel’de 500 maksimum kapasiteli 2 toplantı odası bulunmaktadır. Odalar tepegöz, ses sistemi, mikrofon, video player, televizyon, faks, klima, ışıklandırma sistemi ile donatılmıştır.

Konum: Saphir Otel Antalya Havaalnına 110 km uzaklıktadır. Özel plajı olan otel deniz kıyıssındadır.