Side Kaya Otel - Otel Rezervasyonu - Antalya Otelleri | Antalya Oteller | Kemer | Alanya | Kaş | Side

15 Nisan 2008 Salı

Side Kaya Otel - Otel Rezervasyonu



Side Kaya Otel 383 toplam oda, 900 toplam yatak, 1 kral suiti, 21 suit, 20 junior suit, 56 standart villa, 6 sıgara içilmeyen oda, 221 standart oda, 52 villa, 1 başkanlık suiti kapasitelidir. Otel deniz ve bahçe manzaralıdır.

Oda Özellikleri: Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odalarda balkon, minibar, ücretsiz kasa, uydu bağlantılı televizyon, merkezi klima, küvet, tuvalet, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Side Kaya Otel’de merkezi klima ve ısıtma, zamanlı klime ile ısıtma, televizyon odası, oyun odası, internet, kuaför, çamaşırhane, ütü, market, hediyelik eşya dükkanı, kuyumcu, sinema, 24 saat oda servisi, jeneratör, istediğiniz an bakıcı, ücretsiz park gibi olanaklardan yararlanabilirsiniz..

Spor & Eğlence: Side Kaya Otel iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuklar için yüzme havuzu, çocuk bölümü, aquapark, Türk hamamı, sauna, masaj, jakuzi, fitness salonu, masa tenisi, bilardo, disco, animasyon programları, tenis, mini golf, mini futbol, voleybol, plaj voleybolu, basketbol, bisiklet sürme, amfitiyatro, çocuk oyun alanı, dalış, banana, jet ski, kano, rüzgar sörfü gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Her şey dahil konsepti ile çalışan otelde lobby bar, snack bar, restaurant bar, açık servis büfe, 4 a la carte restaurant, 1 açık büfe restaurant , 1 deniz ürünleri restaurantı bulunmaktadır. Otel düznye-Türk-Çin- ve İtalyan mutfağından farklı lezzetler sunmaktadır.

Toplantı & Kongre Salonu: Side Kaya Otel’de 10 minimum ve 20 maksimum kapasiteli 3 toplantı odası, maksimum 300 kapasiteli 1 toplantı odası bulunmaktadır. Odalar barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, DVD player, klima ile donatılmıştır.

Konum: Side Kaya Otel Side’ye 7 km, Kızılağaç’a 13 km, Antalya Havaalanına 73 km uzaklıktadır. Özel plajo olan otel deniz kıyısındadır, otelde ücretsiz otobüsten yararlanbilirsiniz.

0 yorum: