Sunset Beach Otel - Otel Rezervasyonu - Antalya Otelleri | Antalya Oteller | Kemer | Alanya | Kaş | Side

15 Nisan 2008 Salı

Sunset Beach Otel - Otel Rezervasyonu




Sunset Beach Otel 229 toplam oda, 550 toplam yatak, 16 suit, 20 bağlantılı oda, 2 özürlüler için tasarlanmış oda kapasitelidir. Otelin deniz, bahçe, dağ ve şehiri gören bir manzarası vardır.

Oda Özellikleri: Odalarda telefon, müzik yayını, minibar, kasa, uydu bağlantılı televizyon, merkezi klima, küvet, banyoda telefon bağlantısı, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel özellikler: Sunset Beach Otel’de merkezi klima, bahçe, televizyon odası, oyun odası, internet, kuaför, çamaşırhane, ütü, market, hediyelik eşya dükkanı, kuyumcu, 24 saat oda servisi, jeneratör, istediğiniz an doktor, ücretsiz park, fotoğrafçı gibi olanaklarından yararlanabilirsiniz.

Spor & Eğlence: Sunset Beach Otel iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuklar için yüzme havuzu, çocuk bölümü, ısıtmalı yüzme havuzu, aquapark, Türk hamamı, sauna, masaj, jakuzi, fitness salonu, aerobik, masa tenisi, bilardo, disco, gece klubü, gece animasyonu, spor animasyonu, tenis, mini futbol, voleybol, plaj voleybolu, basketbol, çocuk oyun alanı, banana, jet ski gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Yarım pansiyon ve her şey dahil konsepti ile çalışan otelde lobby bar, snack bar, havuz bar, disco bar, şark köşesi, 1 açık restaurant, 1 kapalı restaurant bulunmaktadır. Otel dünya mutfağından farklı lezzetler sunmaktadır.

Toplantı & Kongre Salonu: Sunset Beach Otel’de 450 maksimum kapasiteli 1 toplantı odası bulunmaktadır. Oda mikrofon, video player, DVD player, televizyon, faks, kliöa, ışıklandırma sistemi ile donatılmıştır.

Konum: Sunset Beach Otel Manavgat’a 80 km, Antalya Havaalanına 120 km uzaklıktadır. Iotel şehir merkezindedir ve deniz kıyısındadır.

0 yorum: