Otium Zeynep Otel - Otel Rezervasyonu - Antalya Otelleri | Antalya Oteller | Kemer | Alanya | Kaş | Side

15 Nisan 2008 Salı

Otium Zeynep Otel - Otel Rezervasyonu

ODA & ÖZELLİKLERİ: Otium Zeynep Otel 7 Apart, kara ve deniz manzaralı 172 bungalov, kara ve deniz manzaralı, 6 Villa, 4 Dubleks Suit, 12 Junior Suit, 209 standard otel odası olmak üzere toplam 410 odadan oluşmaktadır. Otium Zeynep Otel Oda Detayları, Direkt Çıkışlı Telefon, Banyo ve Wc, Uydu TV, Klima (Isıtma-Soğutma Merkezi), Mini-Bar, Balkon Olarak Dizayn Edilmiştir.

YEME & İÇME: Otium Zeynep Otel?in konaklama şekli Herşey Dahil Sistemi ile Çalışan Otel Otium Zeynep de 3 adet a la carte restaurantı, Otium Ana Restaurant, Sedir Restaurant, La Luna İtalyan Restaurant, Zefir Balık Restaurant, Otium Bar, Pool Bar, Beach Bar, La Notte Diskotek, Olarak dünya mutfaklarından mönüsü, nefes kesici Akdeniz manzaraları ve kusursuz servisi ile Otium Hotel Zeynep müşterilerine unutulmaz tatlar sunmaktadır.

SERVİS & HİZMETLERİ: Otium Zeynep Otel Okuma Odası-Oyun Odası, Çocuk Klubu, Televizyon Odası, Doktor ve Hemşire, Çamaşırhane Hizmeti, Mini Kasa, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, şok havuzu, kese, cilt ve vücut bakımı gibi güzellik aktiviteleri Mevcuttur.

SPOR & REKREASYON: Otel Otium Zeynep Tavla, domino, dama, okey, satranç, Amerikan bilardo, 3 sert zemin tenis kortu, plaj voleybolu, basketbol, havalı tüfek, boccia, aerobik ve bisiklet Kara Sporları Olup Su Sporları ise, Açık ve Kapalı Havuzlar, yelken, sörf, su jimnastiği, jet ski, su sporları, su kayağı ve muz olarak sıralanmıştır.

SEMİNERİ & TOPLANTI Otium Zeynep Otel'de Toplantı ve Konferanslarınız için tam donanımlı olarak hazırlanmış 5 adet toplantı salonları mevcuttur.

KONUM: Otium Zeynep Otel Konum Olarak, Belek Sahilinde Olup Antalya 40 km, Havaalanına 30 km Mesafade yer almaktadır.

0 yorum: