Amphora Boutique Otel - Otel Rezervasyonu - Antalya Otelleri | Antalya Oteller | Kemer | Alanya | Kaş | Side

15 Nisan 2008 Salı

Amphora Boutique Otel - Otel Rezervasyonu



Amphora Boutique Otel 19 toplam oda, 45 toplam yatak, 2 suit, 17 standart oda kapasitelidir. Otel deniz, bahçe ve dağ manzaralıdır.

Oda Özellikleri:Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odalarda klima, banyo, tuvalet bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Amphora Boutique Otel split klima, klima ile ısıtma, bahçe, televizyon odası, internet, iş merkezi, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, 24 saat oda servisi, istediğiniz an doktor, bakıcı, ücretsiz park, evcil hayvan bulundurabilme gibi seçenekler sunmaktadır.

Spor & Eğlence: Amphora Boutique Otel iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, bilardo, bisiklet sürme, jogging, çocuk oyun alanı, trekking, dalma okulu gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Amphora Boutique Otel oda kahvaltısı, yarım pansiyon, kahvaltı salonu, snack bar, plaj bar, teras bar, A la carte ve açık servis büfe, 1 kapalı restaurant bulunmaktadır. Otel Türk mutfağından ve vejeteryan mutfağından lezzetler sunmaktadır...

Konum: Amphora Boutique Otel Kemer’e 120 km, Kalkan’a 30 km,denize 100 m , Dalaman Havaalanına 160 km., Antalya Havaalanına 200 km uzaklıktadır.Havaalanına ve şehir merkezine ücretsiz otobüs bulunmaktadır...

0 yorum: