Carelta Otel - Otel Rezervasyonu - Antalya Otelleri | Antalya Oteller | Kemer | Alanya | Kaş | Side

15 Nisan 2008 Salı

Carelta Otel - Otel Rezervasyonu

Carelta Otel 205 toplamn oda, 500 toplam yatak, 5 suit, 5 köşe oda, 5 bağlantılı oda, 1 özürlüğler için tasarlanmış oda, 6 aile odası,183 standart oda kapasitelidir.Otel deniz ve dağ manzaralıdır..

Oda Özellikleri:odalar direk telefon bağlantılıdır ve odalarda müzik yayını, minibar, kasa, uydu bağlantılı televizyon, merkezi klima, banyo, tuvalet, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Carelta Otel merkezi klima ve ısıtma, bahçe, televizyon köşesi, oyun odası, internet bağlantısı, kuaför, çamaşırhane, ütü, market, hediyelik eşya salonu, kuyumcu, jeneratör, doktor, bakıcı, ücretsiz park olnakları sunmaktadır.

Spor & Eğlence: Carelta Otel iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk bölümü, Türk hamamı, sauna, masaj, sağlık ve güzellik salonu, fitness merkezi, aerobik, masa tenisi, bilardo, disco, animasyon programları, tenis, voleybol, plaj voleybolu, amfitiyatro, çocuk oyun alanı, banana, jet ski, kano, rüzgar sörfü, gezi gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Her şey dahil konsepti ile çalışan otelde kahvaltı salonu , havuz bar, plaj bar, 1 açık büfe restaurant, 1 açık restaurant bulunmaktadır.Otel dünya mutfağından lezzetler sunmaktadır..

Toplantı & Kongre Salonu: Carelta Otel’de 600 maksimum kapasiteli 2 toplantı odası bulunmaktadır.Odalar tepegöz, perde, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, projektör, ses sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, faks, klima, ışıklandırma sistemi ile donatılmıştır...

Konum: Carelta Otel Antalya’ya 25 km, Kemer’e 15 km, Antalya Havaalanına 35 km uzaklıktadır..

0 yorum: