Antique Roman Palace - Antalya Otelleri | Antalya Oteller | Kemer | Alanya | Kaş | Side

25 Nisan 2008 Cuma

Antique Roman Palace



Antique Roman Palace 110 toplam oda, 326 toplam yatak, 1 özürlüler için tasarlanmöış oda kapasitelidir.Otel deniz manzaralıdır..

Oda Özellikleri:Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odlarda müzik, balkon, minibar, kasa, uydu bağlanatılı televizyon, split klima, küvet, tuvalet,banyoda telefon, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Antique Roman Palace split klima, klima ile ısıtma, bahçe, televizyon odası, oyun odası, internet bağlantısı, iş merkezi, kuaför, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, 12 saat oda servisi, jeneratör, istediğiniz ana doktor, istediğniiz ana bakıcı gibi olanaklar sunmaktadır.

Spor & Eğlence: Antique Roman Palace iyi zama ngeçirmeniz için açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, su kayağı, Türk hamamı, sauna, masaj, fitness merkezi, masa tenisi, animation programları, mini golf, plaj voleybolu, çocuk oyun alanı, dalma okulu, banana, jet ski, mini klüp, dart, plajda tüm su sporları gibi seçenkler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Her şey dahi lkonsepti ile çalışan otelde plaj bar, havuz - snack bar, açık servis büfe, 1 açık restaurant, 1 Osmanlı restaurant bulunmaktadır.Otelde dünya ve Türk mutfağından lezzetler bulabilirsiniz.

Toplantı & Kongre Salonu: Antique Roman Palace 180 maksimum kapasiteli 1 toplantı odasına sahiptir.Oda tepegöz, perde, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, projektör, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, faks, klima, ışıklandırma sistemi, anında çeviri sistemi ile donatılmıştır.

Konum: Antique Roman Palace Alanya’ya 2 km. Antalya Havaalanına 122 km uzaklıktadır..

0 yorum: