Club Aqua Plaza - Antalya Otelleri | Antalya Oteller | Kemer | Alanya | Kaş | Side

25 Nisan 2008 Cuma

Club Aqua Plaza



Club Aqua Plaza 114 toplam oda, 220 toplam yatak, 4 suit, 1 özürlüler için tasarlanmış oda kapasitelidir.Otel deniz,havuz, bahçe ve dağ manzaralıdır.

Oda Özellikleri:Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odalarda minibar, uydu bağlantılı televizyon, merkezi klima, banyo, tuvalet, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Club Aqua Plaza merkezi klima ve ısıtma, bahçe, televizyon köşesi, kuaför, çamaşırhane, ütü , kuru temizleme, resepsiyonda kasa, market, hediyelik eşya dükkanı,jeneratör, istediğiniz an doktor, ücretsiz park olanakları sunmaktadır.

Spor & Eğlence: Club Aqua Plaza iyi zaman geçirmek için çocuk bölümü olan açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, aquapark, Türk hamamı, sauna, masaj, fitness merkezi, aerobik, masa tenisi, disco, animasyon programları, tenis, plaj voleybolu, çocuk oyun alanı, dalış okulu , banana, jet ski, kano, rüzgar sörfü, gezi gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Her şey dahil konsepti ile çalışan otelde kahvaltı salonu, pastane, kafeterya, lobby bar, snack bar, havuz bar, plaj bar, restaurant bar, açık servis büfe, 1 açık restaurant, 1 kapalı restaurant bulunmaktadır. Otelde dünya ve Türk mutfağından lezzetler bulabilirsiniz....

Toplantı & Eğlence Salonu: Club Aqua Plaza 72 maksimum kapasiteli 1 toplantı odasına sahiptir. Oda tepegöz, perde , beyaz tahta, ses sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, faks, klima, ışıklandırma sistemi ile donatılmıştır.

Konum: Club Aqua Plaza Alanya’ya 30 km, Antalya’ya 95 km, Side-Manavgat’e 25 km. Antalya Havaalanına 80 km uzaklıktadır..

0 yorum: