Bilgin Otel - Antalya Otelleri | Antalya Oteller | Kemer | Alanya | Kaş | Side

13 Nisan 2008 Pazar

Bilgin Otel



Bilgin Otel 35 toplam oda, 70 toplam yatak, 5 junior suit, 2 bağlantılı oda, 15 sıgara içilmeyen oda, 13 standart oda kapasitelidir.Otel deniz ve dağ manzaralıdır..

Oda Özellikleri:Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odlarda minibar, kablolu yayın tv, split klima, banyo, tuvalet, saç kurutma makinesi.

Genel Özellikler: Bilgin Otel split klima, ısıtma, bahçe, televizyon köşesi, oyun odası, internet bağlantısı, çamaşırhane, ütü, resepsiyonda kasa, 24 saat oda servisi, istediğiniz an doktor, ücretsiz park gibi olanaklar sunmaktadır.

Spor & Eğlence: Bilgin Otel iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, masa tenisi, bilardo, bisiklet sürme, jogging, çocuk oyun alanı, dalış okulu, adrenalini yüksek sporlar gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Bilgin Otel’de oda kahvaltısı, yarım pansiyon, tam pansiyon, kahvaltı salonu, lobby bar, restaurant bar, 1 açık büfe kapalı restaurant bulunmaktadır. Otelde dünya-Türk ve İtalyan mutfağından lezzetler bulabilirsiniz...

Toplantı & Kongre Salonu: Bilgin Otel’de 80 maksimum kapasiteli 2 toplantı odası bulunmaktadır.Odalar perde, beyaz tahta, klima, ışıklandırma sistemi ile donatılmıştır.

Konum: Bilgin Otel denize 300 m, Dalaman Havaalnına 110 km uzaklıktadır.Havaalanına ve şehir merkezine ücretsiz otobüs bulunmaktadır ve oteli özel plajı bulunmaktadır..

0 yorum: