Delphin Diva Otel - Antalya Otelleri | Antalya Oteller | Kemer | Alanya | Kaş | Side

2 Mayıs 2008 Cuma

Delphin Diva Otel


Delphin Diva Otel 390 toplam oda, 791 toplam yatakYatak, 376 standart oda,2 engelli odası, 11 aile odası, 1 kral dairesi, 1 balayı odası, 1 Presidential suit kapasitelidir. Otel kara, havuz ve deniz manzaralıdır.

Oda Özellikleri:Odalarda direk telefon bağlantılıdır ve odalarda duş, tuvalet , banyo , elektronik kilit sistemi , yangın alarmı , mini bar , kasa, balkon, uydu bağlantılı televizyon, banyoda telefon, saç kurutma makinesi, merkezi klima, televizyondan müzik yayını bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Delphin Diva Otel’de sağlık odası , çocuk bakımı , engelliler için servisler , internet , market , kuru temizleme , uyandırma servisi , iş adamları için sekreterya servisi, çamaşırhane, ütü , jeneratör , açık otopark gibi olanaklardan yararlanabilirsiniz.

Spor & Eğlence: Delphin Diva Otel iyi zaman geçirmeniz için çocuk bölümü olan 4 açık yüzme havuzu, çocuk bölümü olan 2 kapali yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, masaj, fitness salonu, sağlık merkezi, kuaför, güzellik salonu, thalasso terapi, solaryum, bahçe , çocuklar için oyun alanı , mini club, televizyon odası, gece klübü, disko, sinema, 2 adınlatmalı tenis kortu, masa tenisi, bilardo, bowling, voleybol, plaj voleybolu, basketbol, jogging, animasyon, banana, rüzgar sörfü, kano, su kayağı, su bisikleti, jet ski gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Her şey dahil konsepti ile çalışan otelde 7 kapalı restaurant, kahvaltı salonu, pastane, snack bar, kafeterya, lobi bar, havuz bar, plaj bar, roof bar, restaurant bar, disco bar, vitamin bar bulunmaktadır. Otel Türk- Çin-Fransız-vejeteryan- Deniz Ürünleri- kebap mutfaklarından farklı lezzetler sunmaktadır

Toplantı & Kongra Salonu: Delphin Diva Otel’de minimum kapasite 260 maksimum kapasite 800/100 olan 5 toplantı salonu bulunmaktadır. Odalar ses sistemi, yaka mikrofonu, kablosuz mikrofon, masa mikrofonu, ışıklandırma sistemi, Dvd oynatıcı, Vcd oynatıcı, video, kürsü, müzik yayını, bilgisayar projektörü, projektör perdesi, barkovizyon, tepegöz, televizyon, yazı tahtası, faks, lazer işaretleyici ile donatılmıştır.



Konum: Delphin Diva Otel Antalya’ya 15 km, Antalya Havaalanı 18 km uzaklıktadır. Özel plajı bulunan otel sahildedir ve şehir merkezine yakındır.

0 yorum: