Pemar Beach Resort - Antalya Otelleri | Antalya Oteller | Kemer | Alanya | Kaş | Side

3 Mayıs 2008 Cumartesi

Pemar Beach Resort


Pemar Beach Resort Otel 535 toplam oda, 1300 toplam yatak, 4 kral suiti, 23 suit, 36 junior suit, 14 bağlantılı oda, 4 özürlüler için tasarlanmış oda kapasitelidir. Otel deniz, bahçe ve dağ manzaralıdır.

Oda Özellikleri:Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odalarda minibar, kasa, internet bağlantısı, uydu bağlantılı televizyon, merkezi klima, duş, küvet, tuvalet, banyoda telefon bağlantısı, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Pemar Beach Resort Otel’de merkezi klima ve ısıtma, bahçe, televizyon köşesi, oyun odası, internet bağlantısı, kuaför, çamaşırhane, ütü, market, hediyelik eşya dükkanı, kuyumcu, 24 saat oda servisi, jeneratör, doktor, istediğiniz an bakıcı, ücretsiz park gibi olanaklardan yararlanabilirsiniz.

Spor & Eğlence: Pemar Beach Resort iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuklar için yüzme havuzu, çocuk bölümü, ısıtmalı yüzme havuzu, aquapark, Türk hamamı, sauna, masaj, jakuzi, sağlık ve güzellik salonu, SPA, fitness salonu, aerobik, masa tenisi, bilardo, disco, animasyon programları, tenis, plaj voleybolu, basketbol, çocuk oyun alanı, dalış okulu, banana, jet ski, kano gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme:Her şey dahil konsepti ile çalışan otelde kahvaltı salonu, kafeterya, lobby bar, snack bar, havuz bar, plaj bar, teras bar, restaurant bar, açık servis büfe, 2 açık restaurant, 2 kaplı restaurant bulunmaktadır. Otel dünya ve Türk mutfağından farklı lezzetler sunmaktadır..

Toplantı & Eğlence Salonu: Pemar Beach Resort Otel’de 250 maksimum kapasiteli 1 toplantı odası bulunmaktadır. Oda tepegöz, perde, beyaz eşya, slide projektör, flipchart, projektör, ses sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, faks, klima, ışıklandırma sistemi ile donatılmıştır.

Konum: Pemar Beach Resort Otel Manavgat’a 24 km, Alara’ya 2 km, Antalya Havaalanına 90 km uzaklıktadır. Özel plajı olan otel harabeler yakın ve deniz kıyısındadır, otelde ücretsiz otobüs bulabilirsiniz.

0 yorum: