Art Side Hotel - Antalya Otelleri | Antalya Oteller | Kemer | Alanya | Kaş | Side

1 Mayıs 2008 Perşembe

Art Side Hotel



Konum:
5 yildiz Grand Hotel Artside, Manavgat'a bagli Çolakli mevkiindedir.Side Merkez'e 10 km, Antalya Havaalani'na 65 km Manavgat'a 12 km mesafededir. Altin rengindeki kumsala yürüyerek 300 metre mesafede olup, plaja gidis-dönüs için servis araci mevcuttur.

Konaklama:
Zevkli ve keyifli lobisinde, oturma gruplari ve resepsiyonu ile göz doldurur. Giriste 2 adet panoramik asansörü vardir. Ana bina ve diger 3 bloktan (Toplam 4 blok) olusur. Tüm bloklar zemindeki sosyal mekanlarda birbirleriyle baglantilidir.

343 Standard, ( 2 adedi engelli odasi), 65 geçmeli Aile Odasi (ayni zamanda ayri ayri standart oda olarak kullanilabilir), 9 Suit olmak üzere toplam 417 odadir.

Sistemimiz Hersey Dahil olup; 650 kisilik kapali restoran, 350 kisilik teras, 125 kisilik A'la Carte restoran, Bowling Bar, lobi bar, havuz bar ve plaj bar vardir. 1800 m2 açik havuzu ( çocuklar için ayri bölümü), ayrica 2 kaydirak havuzu vardir. Kapali yüzme havuzu, içinde jakuzisi (ayri çocuk havuzu), Türk hamami , Sauna, Fitness salonu, SPA vardir. Masa tenisi, bilardo, playstation, squash, bowling gününüzü renklendirecek oyunlardir. Ayrica 1 tenis kortu (ayni zamanda basketbol oynanabilir) Derici, Ayakkabi, Çanta, Gözlük, Kuyumcu, Butik, Hediyelik esya.

Minimarket, kuaför, fotografçi, internet cafe, çamasir servisi, doktor hizmetlerimiz vardir. Güneslenme alanlarinda sezlong, minder, semsiye ücretsizdir. Plaj havlusu resepsiyondan depozito karsiligi temin edilebilir.

Odalar:

Standart Odalarimiz:
Modern ve rahat odalarimizin tümü hali kaplidir. Split klima, mini buzdolabi, TV (uydu antenli), emanet kasa, saç kurutma makinesi, direkt telefon mevcut olup, tüm banyolar küvetlidir.

Aile Odalarimiz:
Iki ayri odanin geçmeli olarak birlesmesidir.
Tüm Standard oda teknik donanimi mevcuttur.Standard odadan bir farkli yönü, odalardan birinde küçük çocuklar için lavabo ve klozet bulunmasidir.

Spor:
Fitness Salonu, basketbol, 1 tenis-basketbol kortu (kort kullanimi ücretsiz, raket, malzeme ve isik (parali) Sahildeki su sporlari merkezinde (özel isletmeci tarafindan ) her türlü su sporlari yapilmaktadir.

Animasyon:
Animasyon ekibimiz gündüz ve gece sizlere iyi vakit geçirmemiz için çesitli aktivite ve sovlar sunmaktadir. (Su cimnastigi, aerobik, su yarismalari, dart, sahil voleybolu, skeçler vs.)

Mini Club:
Türkçe, Almanca, Ingilizce konusan animatör esliginde çocuklar sabah 10:00 - 12:00 ve ögleden sonra 14:30 - 17:00 arasi zevkle oynayabilir, iyi vakit geçirebilir.

Aktiviteler:
Kapali Havuz ve Jakuzi
Açik Havuz
Kaydirak
Düsme Havuzu
Çocuk Havuzu
Fittnes Salonu
Sauna
Masa Tenisi
Türk Hamami
Squash
S.PA
Masaj
Bilardo
Bowling
Playstation

Sistem:
Hersey Dahil sistemde, gün boyu ( 10:00 - 24:00 ) arasi yerli alkollü, alkolsüz içkiler ücretsizdir.

0 yorum: