Club Palm Beach - Antalya Otelleri | Antalya Oteller | Kemer | Alanya | Kaş | Side

1 Mayıs 2008 Perşembe

Club Palm Beach


Konum:
Özellikle çocuklu ailelerin tercih ettigi, uzun sahili olan bu güzel tesis, Side ye 18 km Manavgat’a 12 km mesafededir. Antalya Havalimanina yaklasik 90 dk. Uzakliktadir.

Konaklama:
Palmiyelerle bezenmis muhtesem bahçesi içersinde, yürümekten zevk alacaginiz 183,000 m2 alana yayilmis bu güzel tesiste 586 oda vardir.
Tesisin içersinde resepsiyon, lobi, dükkanlar, kuaför, araba kiralama servisi, doktor (saatli) , hemsire (24 saat), amfi tiyatro , 2 büyük yüzme havuzu, ayri bir kadirakli havuz ve havuz bar bulunur.

Yiyecek & Içecek:
Yiyecek & Içecek: Açik büfe restoranlarimizda yada special restoranlarimizda sonsuz seçenekleri ile yöresel tatlarin keyfini çikarabilirsiniz.

Hersey Dahil Hizmetler:
Kahvalti, geç kahvalti
Snack
Ögleden sonra çay/kahve, kurabiye servisi
Gece yarisi Snack
Dondurma
Special restoranlar Balik restorani yada Türk restorani
Alkolsüz içecekler ve yerli akollü içecekler (24 saat açik bar)
Minibar giriste alkolsüz içecekler ve bira ile doldurulur.

Odalar:
Standart odalar; konforlu dösenmis odalarda, banyo, saç kurutma makinesi, oturma grubu, telefon , Uydu –TV, Minibar, Kasa, klima (saatli) , balkon bulunur.
6 Adet engelli odasi vardir.

Ekonomik Odalar: Standart odalarla ayni olup biraz daha küçüktürler.

Aile Odalari: A-Tipi odalar standart odalarla ayni olup, tek kisilik yatak olan bir oda , iki kisilik yatak olabilen genis bir oda daha ve ayrica ilave yatakt olabilen kanepe ve oturma grubu bulunan bir oda daha vardir, bu odalarda genis bir köse balkonda mavcuttur.

Baglantili Odalar: A-tipi baglantili odalar aile odalari ile ayni olup sadece balkonlari daha küçüktür ve alt kattadirlar.

Spor & Eglence:
Ücretsiz olarak faydalanabileceginiz aktiviteler; 6 adet Tenis kortu, tenis raketleri ve toplari (depozit karsiligi) basketbol, Plaj veloybolu, masa tenisi, ok atma, sörf (lisansli), kano, pedalli deniz bisikleti, fitnes salonu, aerobik, jimnastik, sauna-hamam, dart, boccia, okuma odasi, TV –odasi, disco ve gece-gündüz animasyonlari.

Ücret karsiligi faydalanabilceginiz aktiviteler; tenis için isiklandirma, masajlar, masa futbolu, atari oyunlari, Internet cafe, bilardo, su sporlari ve dalma , bebek bakicisi.

Sahil:
Otelimizin kendi uzun, çakilli/kumlu plajinda günes banyonuzu yapabilir, plajdaki barinda birseyler atistirabilir yada muhtesem akdeniz manzarasina karsi içeceklerinizi yudumluyabilirsiniz.
Sezlonglar, minderler, semsiyeler ve havlular ücretsiz olarak sunulmaktadir.

Çocuklar:
Çocuklarin hayal ettikleri gibi bir tatil!
Topolino Çocuk Klübümüz 4-16 yas arasi çocuklar için yas gruplarina göre farkli oyun ve aktiviteler ile 10.00-12.00 ve 14.00-18.00 saatleri arasinda hizmet vermektedir. Programlar sezona, hava durumuna ve çocuk sayisina göre degisiklik gösterebilmekte. Havuz oyunlari, playback show, degisik turnuvalar, yaratici aktiviteler bu oyunlardan sadece bazilari.
Ayrica çocuklar için çocuk animasyonu, çocuk havuzu, oyun parki, çocuk büfesi ve mini disco bulunmaktadir.

0 yorum: