Resort Mirage Park - Antalya Otelleri | Antalya Oteller | Kemer | Alanya | Kaş | Side

1 Mayıs 2008 Perşembe

Resort Mirage Park



Konum:
Tesis muhtesem Toros daglari eteklerinde , çam agaçlari ile çevrili , uzun sahili ile Kemer’e yaklasik 6 km, Antalya havalimanina ise 45 dk. Mesafededir.


Konaklama:
110.000 m2 alanda, yesillikler içersinde 2 farkli binada toplam 522 odadan olusmaktadir.
Giriste sik lobi ve lobi bar sizleri karsilar.
Tesiste, 17 farkli salonu olan Mirage Convention-Center, dükkanlar, kuaför, doktor ve hemsire (belli saatlerde) araba kiralama servisi, açik disco ve show sahnesi bulunmaktadir.
Kapali havuzu, saunasi ve hamami ile genis güzellik merkezinde streslerinizden uzaklasabilir, kendinizi simartabilirsiniz.
Dis mekanda 2 büyük yüzme havuzu ve havuz barlar vardir, havuzlardan biri kaydiraklidir.


Yiyecek & Içecek:
Sigara içilmeyen bölümü de bulunan açik ve kapali restoranimizda zengin büfenin tadini çikartabilir yada spesiyal restoranlarimizda farkli lezzetler deneyebilirsiniz. Ayrica otel içersindeki farkli barlarda içkilerinizi yudumlayabilirisniz.
Hersey Dahil Hizmetler:

Kahvalti, geç kahvalti
Açik Büfe Ögle ve Aksam yemekleri (diyet büfesi dahil)
Ögleden sonra çay/kahve kurabiye servisi
Gece yarisi Snack
Snack
Alkolsüz içecekler ve yerli alkollü içecekler 10.00-24.00 arasi, Disco da 23:00 – 02:00 arasi
Mini bar günlük olarak su ve serinleticiler ile doldurulur
2 adet spesiyal restoran (rezervasyonlu/haftada bir)


Odalar:
Standart odalar: konforlu dösenmistir, banyolar tam donanimlidir, odalarda Oturma grubu , telefon, uydu TV, minibar, kasa, klima bulunur, zeminler hali kaplidir. Bütün odalarda deniz, doga yada havuz manzarali balkon yada teras vardir.

Ekonomik Odalar: standart odalar ile ayni özelliklere sahiptir ancak biraz daha küçüktürler.
10 adet sigara içilmeyen ve 5 adet engelli odasi bulunur.
Junior Suiteler: ana binada bulunan Junior suitelerde çift kisilik yatak bulunan büyük bir oda ve paravanla bölünmüs kisimda da oturma grubu ve yatakli koltuk bulunur. Bunun disinda standart odada bulunan hersey vardir.

Suitler: ana binada bulunan Suite odalarda yemek grubu ve yatakli kanepesi olan bir oturma odasi ve çift kisilik yatak ve oturma grubu bulunan yatak odasi varidr. Odalar koridorla birbirine baglidir. Diger aksesuarlar standart oda ile aynidir fakar büyük bir terasi vardir.


Spor & Eglence:
4 adet tenis kortu, masa tenisi, fitnesscenter, sauna ve hamam, Uydu TV odasi, açik disco, gündüz ve gece animasyonlari ücretsiz hizmetinizdedir.
Ücret karsiligi; tenis kortu aydinlatma, tenis raketleri ve toplari, minifutbol, bowling, Atari oyunlari, bilardo, 1 profesyonel çim futbol sahasi, masajlar, dalis okulu ve her türlü su sporlari.


Sahil:
Otelin uzun çakilli/kumlu plajinda günesin ve denizin tadiniz çikartin (iskele bulunmaktadir).
Havlular, sezlonglar ve minderler ücretsiz olarak havuz ve plajda hizmetinize sunulur.


Çocuklar:
Çocuklarin hayal ettikleri gibi bir tatil!
Topolino Çocuk Klübümüz 4-16 yas arasi çocuklar için yas gruplarina göre farkli oyun ve aktiviteler ile 10.00-12.00 ve 14.00-18.00 saatleri arasinda hizmet vermektedir. Programlar sezona, hava durumuna ve çocuk sayisina göre degisiklik gösterebilmekte. Havuz oyunlari, playback show, degisik turnuvalar, yaratici aktiviteler bu oyunlardan sadece bazilari.

Ayrica çocuklar için çocuk animasyonu, çocuk havuzu, oyun parki, çocuk büfesi ve mini disco bulunmaktadir.

0 yorum: