Kaya Golf Club - Antalya Otelleri | Antalya Oteller | Kemer | Alanya | Kaş | Side

1 Mayıs 2008 Perşembe

Kaya Golf Club



Genel:
Özgün mimarisi ve hizmet anlayisi ile 2005 yilinda hizmete giren Kaya Select Resort & Spa, 5 yildizli konforu, essiz plaji, benzersiz saglik ve spor olanaklari ile sakin bir tatil arayan yerli ve yabanci turistlere seslenmektedir. Hizmete girdigi ilk yil, spor olanaklari ve Wellness & Spa center ayricaliklari ile 75.000'in üzerinde misafiri agirlayan Kaya Select Resort & Spa, alaninin en iddiali otellerindendir. 150.000 m2 alan üzerine kurulu Kaya Select Resort & Spa, Antalya'nin en genis Wellness & Spa merkezi, golf ve jogging alanlari, tenis kortlari, su sporlari gibi seçkin hizmetleri ile yerli ve yabanci turistlere en ayricalikli tatili yasatmaya devam etmektedir.

Odalar:

Muhtesem bir plaj ve uçsuz bucaksiz bir yesillik arasinda kurulu olan Kaya Select Resort & Spa'nin odalari size benzersiz tatil konforunu garanti eder.

Odalarda; TV, uydu yayini, direkt telefon, minibar, güvenlik kasasi, yangin alarmi, merkezi havalandirma, bahçe manzarasi, balkon, telefon, saç kurutma makinesi, makyaj aynasi, özel sampuan, nemlendirici ve dus jeli bulunur. Ayrica 24 saat oda servisi ve uyandirma servisi, doktor, bebek bakicisi, engelli hizmetleri, internet cafe, market, kuru temizleme, çamasirhane, jeneratör, çocuklar için oyun alani, kuaför, TV odasi ile bir otelden beklediginiz her sey ve daha fazlasi Kaya Select Resort & Spa'da bulacaksiniz.

Aktiviteler:

Seçkin bir tatil arayanlar Kaya Select Resort & Spa'da bulusuyor...

Sizleri, Kaya Select'in muhtesem atmosferinde, Wellness & Spa, su sporlari, animasyonlar, sovlar, yarismalar ve eglenceye doyacaginiz daha birçok aktivite ile essiz bir Akdeniz tatil deneyimini paylasmaya davet ediyoruz...

Mükemmel bir yenilenme...

Yilin dört mevsimi, hem bedeni hem de ruhunuzu rahatlatan, suyun tedavi edici ve dinlendirici özelligini Kaya Select Resort & Spa'nin modern Wellness & Spa merkezinde bulacaksiniz. Türk hamami, sauna, jakuzi, buhar banyosu, kese ve hamam masaji, Bali masaji, Tayland masaji, Tas masaji, Ayurveda, Aromaterapi, Isveç masaji, Refleksoloji masaji, dünyaca ünlü markalarin ürünlerinin kullanildigi cilt bakimlari, gögüs, sirt bakimlari, el ve ayak tedavi masajlari, yosun masaji, sok duslar, güzellik merkezleri, dinlenme ve vitamin odalari gibi daha pek çok terapi yöntemleriyle tatiliniz esnasinda, deneyimli uzmanlar gözetiminde tüm saglik ve güzellik ihtiyaçlarinizi karsilayip, gerçek bir fiziksel ve ruhsal yenilenme deneyimi yasayacaksiniz.

Mutluluk, saglik ve zindelik...


Kaya Select Resort & Spa'nin benzersiz sahillerinde günesin ve denizin tadini çikartirken profesyonel egitmenler tarafindan hazirlanmis su sporlari merkezimizi ziyaret edebilir; yelken, rüzgar sörfü, su kayagi, banana, ringo, kano, parasailing, katamaran ile su sporlarinin keyfini doyasiya yasarken, ihtiyaciniz olan ekipmanlari kiralayabilir ya da bu sporlarla ilgili kurslara katilabilirsiniz.

2 açik 1 kapali yüzme havuzu, fitness center, güzellik merkezi, 4 adedi aydinlatmali olmak üzere 10 adet tenis kortu, voleybol, basketbol sahalari, golf alistirma sahasi, masa tenisi, okçuluk dersleri, yürüyüs, aerobic, sabah ve aksam jimnastigi, bisiklet turlari, In-line skating gibi farkli sporlarla kendini iyi hissetmek isteyen ve bir tatilden fazlasini bekleyen herkes Kaya Select Resort & Spa'yi tercih ediyor.

Afacanlara özel!


Kaya Select Resort & Spa'da 4-12 yas gurubu minik misafirlerimize benzersiz spor, eglence ve oyunlar ile muhtesem bir dünya sunuyoruz. Minik misafirlerimiz, havuzlu çocuk kulubünde su sporlari, T-Shirt boyama, piknik, mavi yolculuk gibi birçok aktivite ile gün boyu eglenceli saatler yasarken aksamlari da çocuk diskosunda müzigin ve dansin keyfini çikartabilirler.

13 yas ve üstü misafirlerimiz ise sörf, banana, katamaran, ya da su kayagi gibi aktivitelerde yer alabilir, profesyonel egitmenlerimizden ders alabilir, turnuva ve yarismalara katilabilirler. Ayrica benzersiz gece partileri, vücut boyama ve gençlik merkezimizdeki daha nice etkinlik onlari bekliyor.

Daha bitmedi...

Gün boyu uzman animasyon kadromuzun sundugu muhtesem sovlar ve hiçbir yerde görmediginiz yarismalar ile keyifli dakikalar geçirirken, discomuzda sabaha kadar süren partiler ile eglenceye doyacaksiniz. Ayrica Türk, Asya, Meksika ve Italyan geceleri gibi özel gecelerimize katilabilir, Siyah-Beyaz geceler, Motto geceleri gibi özel partilerde farkli eglence deneyimleri yasayabilirsiniz.


Restaurant ve Barlar:

Zengin açik büfe ile kahvalti, ögle yemegi ve aksam yemeklerinde Ana Restaurant, (kahvalti; 07:00-10:00- geç kahvalti 10:00-11:00, ögle yemegi; 13:00-14:30, aksam yemegi 19:00-21:30 saatleri arasinda)

Akdenizin benzersiz lezzetlerini tatmak isteyenler için zengin deniz ürünleri menüsüyle A La Carte Balik Restaurant (19:30-21:30 saatleri arasinda, ücretsiz ve ön rezervasyonlu olarak)

Makarna ve pizza tutkunlarina essiz lezzetler sunan ile A La Carte Italyan Restaurant, (19:30-21:30 saatleri arasinda, ücretsiz ve ön rezervasyonlu olarak).

Pekin ördeginden Çin mantisina, istiridye soslu dana etinden wonton çorbasina sizi gerçek bir Uzakdogu ziyafetine davet eden A La Carte Çin Restaurant (19:30-21:30 saatleri arasinda, ücretsiz ve ön rezervasyonlu olarak)

Yemyesil bahçemizde kisa bir mola için Yörük Çadiri, (11:00-16:00 saatleri arasinda)

En keyifli çay ve kahve molalari için Coffee Break, (16:30 ve 17:30 saatleri arasinda)

Ve çesitli meyve kokteylleri, taze sikilmis meyve sulari, sicak-soguk içecekleri ve aperitif yiyecekleri ile Beach Bar (12:00-16:00 saatleri arasinda) sizi bekliyor.

Havuz keyfinize keyif katacak lezzetli bir kokteyl esliginde gün batiminin tadini çikartacaginiz Pool Bar (10:00-24:00 saatleri arasinda)

Neseli bir tenis maçi sonrasinda meyve kokteylleri ve taze meyve sularinin esliginde ferahligin tadini çikaracaginiz Tenis Bar (10:00-18:00 saatleri arasinda)

Gece ve gündüz 24 saat benzersiz keyif için XQ Bar,

Benzersiz eglence ve partiler için Disco Bar (23:00- 02:00 saatleri arasinda)

Muhtesem gece çorbasi keyfi 23:30 ve 24:00 arasinda Ana Restaurant'ta.


Toplanti Salonlari:

Kaya Select Resort & Spa, Modern teknik ekipmanlari ile 600 kisiye kadar olan salonlarinda benzersiz toplantilara imza atmaktadir. Yogun bir toplantinin ardindan, deniz, günes, kum ve muhtesem eglenceler sizleri bekliyor olacak.

Barkovizyon, flipchart, ses ve görüntü sistemleri, kürsü mikrofonu, telsiz mikrofon, VCD, sahne, perde, kürsü, tepegöz, projektör, TV, video, lazer yazici, havalandirma, laser pointer yazi tahtasi ve fax gibi üstün teknolojili ürünü donanimlar en basarili toplanti ve en etkileyici sunumlar için Kaya Select'te hizmetinizde.

Kongre ve toplantilarinizda Kaya Select'de bulusmak üzere...

0 yorum: