Rubi Otel Alanya - Antalya Otelleri | Antalya Oteller | Kemer | Alanya | Kaş | Side

1 Mayıs 2008 Perşembe

Rubi Otel Alanya



GENEL ÖZELLİKLER: 5 yıldızlı, evcil hayvan kabul edilmez, klima, lobi, televizyon odası, alışveriş merkezi, mini market, kuaför salonu, güzellik salonu, kuyumcu, gümüşçü, foto servisi, butik, dalgıç okulu, doktor ve hemşire, özel plaj, şezlong, şemsiye, çamaşırhane, kablosuz internet bağlantısı (WLAN), çocuk sandalyesi ve bebek yatağı imkanlarını Rubi Otel'de bulabilirsiniz.

YEME VE İÇME: 400 kişi kapasiteli kapalı ve klimalı restoran deniz manzaralıdır; 200 kişilik teras restoran, sigara içmeyenler bölümü, 40 kişilik 1 a la carte restoran, 80 kişilik balık restoran, 300 kişilik snack pool bar (deniz ve havuz manzaralı açık teras bar), gözleme yiyebileceğiniz bir Şark Köşesi, Egzotig Bar, Disco Star's Bar, 1000 kişilik diskotek ile eğlenceli bir tatil geçirebilirsiniz.

TOPLANTI & KONFERANS: 250 kişi kapasiteli, klimalı bir konferans salonu, 50 kişilik, klimalı bir toplantı salonu, klimalı bir lobi, fax imkanları bulunmaktadır.

SERVİS VE HİZMETLERİ: Tv odası, yüzme havuzu, doktor, hemşire, oda servisi, market, kuaför, kuyumcu, butik, gümüşçü, fotoğrafçı, hamam, sauna ve fitness center mevcuttur.

SPOR VE REKREASYON: Türkçe, Almanca, İngilizce ve Rusça dillerinde animasyon ekibi, dart, bingo, voleybol, aerobik, su jimnastiği, Fitness center, hamam, sauna, açık ve kapalı havuz (çocuk bölümlü), disco, çocuklar için mini club (4 dilde showlar, çocuk bahçesi, minidisco), bowling salonu, bilardo, masa tenisi, tenis, kano, deniz bisikleti, alışveriş merkezi, dalgıç okulu, özel plaj, şemsiye, şezlong, minder, havlu, otel yakınında su sporları (jet-ski, banana, parasailing, vs...)

KONUM: Rubi Otel, Alanya İncekum'da denize sıfır bir konuma sahiptir; Avsallar'a 500 m, Alanya'ya 22 km, Manavgat'a 35 km, Antalya Havalimanı'na 95 km mesafede yer almaktadır. Otelin önünden dolmuşla ulaşım imkanı vardır.

0 yorum: