Grand Viking Otel - Antalya Otelleri | Antalya Oteller | Kemer | Alanya | Kaş | Side

1 Mayıs 2008 Perşembe

Grand Viking Otel



Grand Vikin Otel 100 toplam oda, 210 toplam yatak, 3 kral suiti, 1 özürlüler için tasarlanmış oda, 91 standart oda, 9 apart oda kapasitelidir.Otelin bahçe, dağ ve şehiri gören bi manzarası vardır.

Oda Özellikleri:Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odalarda müzik yayını, minibar, uydu bağlantılı televizyon, split klima, banyo, küvet, tuvalet, banyoda telefon bağlantısı, saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Apart Özellikleri: Buzdolabı bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Grand Vikin Otel split klima, klimalı ısıtma, bahçe, televizyon odası, oyun odası, çamaşırhane, resepsiyonda kasa, kuyumcu, jeneratör, istediğniz an doktor , ücretsiz park gibi olanaklar sunmaktadır.

Spor & Eğlence: Grand Vikin Otel iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk bölümü, Türk hamamı, sauna, masaj, masa tenisi, çocuk oyun alanı gibi olanaklar sunmaktadır.

Yeme & İçme: Grand Vikin Otel’de Yarım pansiyon, her şey dahil, kahvaltı salonu, lobby bar, havuz bar, 1 açık büfe restaurant, 1 kapalı restaurant, 1 açık restaurant bulunmaktadır. Otelde dünya-Türk ve vejeteryan mutfağından farklı lezzetler sunmaktadır.

Toplantı & Eğlence: Grand Vikin Otel’de 150 maksimum kapasiteli 1 toplantı odası bulunmaktadır.

Konum: Grand Vikin Otel Antalya’ya 50 km,denize 800 m, Antalya Havaalanına 65 km uzaklıktadır.

0 yorum: