Club Oasis Beach - Antalya Otelleri | Antalya Oteller | Kemer | Alanya | Kaş | Side

1 Mayıs 2008 Perşembe

Club Oasis Beach


Konum:
Club Oasis Beach çam agaçlari ile süslü genis bir alana yayilmistir. Deniz kiyisinda konumlanmis olan tesis Konakli’ya 2 km Alanya ya 12 km, Antalya Havalimanina yaklasik 1 saat 40 dakika uzakliktadir.

Konaklama:
3 katli bloklardan olusan tesiste 1163 oda vardir. Tesis içinde Resepsiyon, dükkanlar, internet cafe, barlar, disco, kuaför, amfitiyatro, büyük ve bakimli bahçe içersinde 2 adet yüzme havuzu bulunmaktadir.

Yiyecek & Içecek:
Açik ve Kapali restoranda Türk ve uluslararasi mutfaklarin lezzetlerine tadabilirisiniz. Restoranda sigara içilmeyen bölüm vardir.

Hersey Dahil Hizmetler:
Kahvalti, geç kahvalti
Açik Büfe Ögle ve Aksam yemekleri (diyet büfesi dahil)
Snack
Ögleden sonra çay/kahve kurabiye servisi
Gece yarisi Snack
Alkolsüz içecekler ve yerli alkollü içecekler 10.00-24.00 arasi/Disco da 24.00-02.00 arasi

Odalar:
Rahat ve sade dösenmis odalarda dus, saç kurutma makinesi, telefon, minibar (istek üzerine doldurulur) , split klima , balkon yada teras bulunur. Oda zeminleri fayanstir, 2 adet engelli odasi bulunmaktadir.

Spor & Eglence:
2 Tenis kortu, raketleri ve toplari (depozit karsiligi), minifutbol, basketbol, plaj voleybolu, masa tenisi, ok atma, fitnes salonu, aerobic, jimnastik, sauna ve hamam, dart, tv-odasi, disko, animasyon aktivitelerinden ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.

Ücret karsiligi: tenis kortu isiklandirma, bowling, masaj, su sporlari, dalma ,internet cafe, masa futbolu, atari oyunlari, bilardo, bebek bakicisi hizmetlerinden faydalanabilirsiniz

Sahil:
Otelin kendisine ait çakilli kumlu plajinda iskele, bar, günes semsiyeleri, sezlonglar bulunmaktadir. Minderler ve havlular ücret karsiligi temin edilir.

Çocuklar:
Çocuklarin hayal ettikleri gibi bir tatil!
Topolino Çocuk Klübümüz 4-16 yas arasi çocuklar için yas gruplarina göre farkli oyun ve aktiviteler ile 10.00-12.00 ve 14.00-18.00 saatleri arasinda hizmet vermektedir. Programlar sezona, hava durumuna ve çocuk sayisina göre degisiklik gösterebilmektedir.
Ayrica çocuklar için çocuk animasyonu, çocuk havuzu, oyun parki, çocuk büfesi ve mini disco bulunmaktadir.

0 yorum: