Ölüdeniz Resort Hotel - Antalya Otelleri | Antalya Oteller | Kemer | Alanya | Kaş | Side

1 Mayıs 2008 Perşembe

Ölüdeniz Resort Hotel



4 Yildizli tesisimiz Oludeniz Sahilinde olup, Fethiye'ye 12 km, Dalaman Havaalanina 70 km, Hisarönüne 4 km. mesafededir. 2007 yaz sezonundan itibaren Ultra All Inclusive hizmet vermeye baslayacak tesisimiz Oludeniz Plajina 50 metre mesafededir.

Yiyecek & Içecek:
Kahvalti, Geç Kahvalti,Öglen Yemegi, Tatlilar, Çay Saati, Snack Bar, Aksam Yemegi, Gece yarisi Snack, MasayaServis edilir.
Mesrubat ve Alköllü Içkiler (10:00-02:00), Happy Hour Kokteylleri.
Dolu Minibar
Rezervasyon ile a la carte Restaurant

Welnness:
Sauna, Türk Hamami, Jacuzzi

Ücretli Hizmetler :
Güzellik Merkezi, Masaj, Peeling, Doktor

Toplanti Salonu:
Maksimum 80 kisilik Toplanti Salonu

Dükkanlar:
Kuaför, Kiosk, Deri Magazasi, Kuyumcu, Fotografçi

Ekstra Ücretli Hizmetler:
Çamasirhane, Taksi, Telefon, Fax Kiralik Kasa

222 Odali 521 yatakli tesisimizde 175 Standard Oda, 30 Aile Odasi, 17 Köse Odasi bulunmaktadir.

Oda Özellikleri:
Klima, Banyo, Saç Kurutma Makinasi, Balkon veya Teras, Plazma TV, Telefon, Kiralik Kasa (ücretli), Dolu Minibar, Su Isiticisi (Kettle), Çay ve Kahve, hali zemin.

Eglence:
Gün boyunca Eglence ve sovlar, Gece Animasyon gösterileri.
Aerobics, Basketbol, Plaj Voleybolu, Dart, Boccia, Rifle Shooting, 2 Adet Tenis Kortu, Tenis raketleri ve toplari, Masa Tenisi, Bilardo, Dag bisikleti, Fitness Center, Activite cent.

Su Sporlari:
Kano, Deniz Bisikleti, Lisansli sporcular için Surf, Snorkling, Havuz Oyunlari


Diger Aktiviteler:
4 ve 8 yas arasi çocuklar için Çocuk Klubü. Çocuk Havuzu. Ücretli Bebek Bakim Hizmeti.


SPORTIF ETKINLIKLER

Outdoor ve Spor Olanaklari

Fethiye, doga sporlari meraklilari için ideal bir yer. Bu bölgede hem Akdeniz'de yaygin olan su sporlari yapiliyor, hem de ilginç macera sporlari. Paragliding, scuba, rafting, jeep safari, kanoculuk, binicilik, parasail, trekking bu etkinliklerin en önemlileri.

Babadag'da paragliding yapmak da, yapanlari izlemek de ayri bir keyif. Burada düzenlenen toplu etkinlikler ve yarismalar, bölgeye büyük canlilik kazandiriyor. Fethiye limaninda pek çok tekne Ölüdeniz ve çevresine turlar düzenliyor. Bu günübirlik turlarla çevredeki magaralari, koylari, plajlari ve tabii ki Kelebekler Vadisi'ini kesfetmeniz mümkün. Karayolu seçeneginin tadini ise jeep safariyle çikarabilirsiniz. Fethiye ve çevresinin az bilinen güzelliklerini macerali bir yolculukla kesfe çikabilirsiniz. Scuba ile ilgilenenler için dogru adres, Fethiye. Yine marinada, scuba dalislari için turlar düzenleyen tekneler bulunuyor. Fethiye'nin tertemiz denizi, pek çok gizli güzelligin de yuvasi. Sualti zenginlikleri; bitki örtüsü, deniz canlilari ve tarihi kalintilardan olusuyor. Ilginç jeolojik yapi da gözlemlemeye deger. Rafting için Dalaman Nehri tercih ediliyor. Fethiye'den turlarla buraya gitmeniz mümkün. Tamamen güvenli bir parkur. Turlar size gereken gereçleri sagliyorlar. Esen Çayi üzerinde kayaking ve kanoculuk yapiliyor. Okaliptus agaçlarinin çevreledigi bu muazzam alanda, gerçek bir kano keyfi yasayabilirsiniz. Yatçilikla ilgilenenler de doganin iltimas geçtigi bu harika ilçeden vazgeçemiyorlar. 35 kilometre ilerideki muhtesem Göcek Koyu, yat limaniyla islek bir yer. Dogayla içiçe olan sirin Göcek ile Fethiye arasinda da tekneyle gezmeye doyamayacaginiz muhtesem koylar var.

Yamaç Parasütü

Fethiye'de seyahat acentalari tarafindan, 1975 metre yükseklikteki Babadag'in doruklarindan gerçeklestirilen yamaç parasütüne ilgi, tüm dünyada bir çig gibi büyüyor. Termik noktalarinin zengin ve yaygin olmasi, atlayistan sonra, daha da yükselerek deniz üzerinde uçabilme özelligi, çevredeki bitki örtüsünün zenginligi, doyumsuz güzellikteki Ölüdeniz manzarasi, denize sifir inen tatli bir egim ve daha pek çok nedenle Babadag, rakipsiz bir yamaç parasütü merkezi konumunda.

Babadag

Türkiye'de yamaç parasütünün ilk yapildigi yer olan Ölüdeniz dünyaca ün yapmis. Essiz dogasi, günesi ve denizi her sene binlerce yerli ve yabanci turisti büyüleyen bölge her çesit outdoor aktivitesine uygun yapida. Çevrede tekne turlari ayrica ilgi çekiyor. Babadag yaz kis trekking ve kampçilik alani olarak tercih ediliyor.

Fethiye sinirlarinda yer alan Babadag deniz kiyisindan 7 km içeride. Ölüdeniz kumsalinin hemen arkasinda yükseliyor ve tam güneye bakiyor. Kalkis pistine Ölüdeniz'den 45 dakikalik stabilize ancak düzgün sayilabilecek yolla ulasiliyor.

Babadag da toplam üç pist bulunuyor. 1700 metre güney pisti kalkis için çok müsait. 1800 metrelik kuzey pisti biraz küçük ve dik. 1900 Metre kuzey zirve pistinin kalkis alani oldukça rahat. Genelde 1700 metrelik pist, günün büyük bölümünde, tam karsidan güney rüzgari aldigi için genelde buradan uçuluyor. Ölüdeniz kiyisindaki Belcekiz plaji, uzun ve genisligi ile oldukça rahat ve güvenli bir inis alani.

0 yorum: