Riviera Suit Otel - Antalya Otelleri | Antalya Oteller | Kemer | Alanya | Kaş | Side

1 Mayıs 2008 Perşembe

Riviera Suit Otel



Riviera Suit Otel 36 toplam oda, 150 toplam yatak, 2 kral suiti, 34 junior suit kapasitelidir. Otelin deniz, bahçe, dağ ve şehiri gören bir manzarası vardır.

Oda Özellikleri: Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odalarda minibar, kasa, uydu bağlantılı televizyon, split klima, küvet veya duş, tuvalet, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Riviera Suit Otel2de split klima, klimalı ısıtma, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, market, 24 saat oda servisi, jeneratör, istediğiniz an doktor, ücretsiz park olanaklarından yararlanabilirsiniz.

Spor & Eğlence: Riviera Suit Otel iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, çocuklar için yüzme havuzu, canlı şovlar, bisiklet sürme, banana, jet ski, kano, rüzgar sörfü, gezi gibi seçenekler sunmakatdır.

Yeme & İçme: Yarım pansiyon ve tam pansiyon konseptleri ile çalışan otelde oda kahvaltısı, snack bar, havuz bar, 1 açık büfe restaurant, 1 açık restaurant, 1 kapalı restaurant bulunmaktadır. Otel dünya ve Türk mutfağından farklı lezzetler sunmaktadır.

Konum: Riviera Suit Otel Kemer’e 40 km, Side’ye km, Antalya Havaalanına 12 km uzaklıktadır. Otel deniz kıyısındadır ve ücretsiz otobüs bulabilirsiniz

0 yorum: