Kemer Dream Otel - Antalya Otelleri | Antalya Oteller | Kemer | Alanya | Kaş | Side

1 Mayıs 2008 Perşembe

Kemer Dream Otel




Kemer Dream Otel 138 toplam oda, 296 toplam yatak, 1 özürlüler için tasarlanmış oda, 118 standart oda, 20 aile odası kapasitelidir. Otel deniz ve bahçe manzaralıdır.

Oda Özellikleri:Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odalarda minibar, kasa, uydu bağlantılı, split klima, banyo, küvet, tuvalet, saç kurutma makinesi bulunmaktdır.

Genel Özellikler: Kemer Dream Otel split klima, klimalı ısıtma, televizyon odası, internet, kuaför, çamaşırhane, ütü, market, jeneratör, istediğiniz an doktor, ücretsiz park olanakları sunmaktadır.

Spor & Eğlence: Kemer Dream Otel iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, masaj, fitness salonu, masa tenisi, bisiklet sürme gibi seçenekler sunmaktadır..

Yeme & İçme: Her şey dahil konsepti ile çalışan otelde kahvaltı salonu, lobby bar, havuz bar, restaurant bar, 1 restaurant , 1 açık büfe restaurant, 1 açık restaurant , 1 kapalı restaurant bulunmaktadır. Otel Türk mutfağından farklı lezzetler sunmaktadır

Toplantı & Kongre Salonu: Kemer Dream Otel’de 65 maksimum kapasiteli 1 toplantı oadsı bulunmaktadır.Oda perde, beyaz tahta, flipchart, DVD player, televizyon, faks, klima ile donatılmıştır.

Konum: Kemer Dream Otel Göynük’e 8 km uzaklıktadır. Otel şehir merkezindedir ve özel plaı vardır.

0 yorum: